Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow mansikanmakuinen proteiinipatukka
Tuotteen Rainbow mansikanmakuinen proteiinipatukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Valkosuklaiset.
 

Iikka 22.08.2019
Lämmin ja pureskeltava, maultaan jäätelön mieleen tuova proteiinipatukka on parilla tavalla varsin kelpo. Tämä ei ole turhan sitkas, mutta myös sopivan makea. Valkosuklaa yleensä onkin (liian) makeaa, mutta nyt huomaa että tänään tämä makeus onkin hyvä. Kelpo patukka.

Hanna P 12.08.2019
Valkosuklaapäällysteinen ja hyvin makeantuoksuinen proteiinipatukka. Pehmeä ja hieman rohiseva koostumus. Onhan tämä vähän jauhoinen ja pliisu, mutta näin valkosuklaan ystävänä hellyn vallan neloseen tämän patukan kohdalla.

Jenni V 27.01.2015
50-grammainen maitoproteiinipatukka valkosuklaa-jogurttikuorrutteella. Tuoksu on mukavan mansikka-valkosuklainen, mansikkaisuus tulee pakastekuivatusta marjasta, joten pelkkään aromiin ei ole nojattu, hyvä! Makukin on mukava, tuoksua vastaava, joskin täyte on hitusen ylimakeaa, ja enemmän tulee mieleen mansikkajäätelön esanssisuus kuin aito marja. Tykkäsin kuitenkin, makeuden takia en kuitenkaan varmaankaan osta uudestaan. Huikea parannus pähkinän makuiseen teelmään...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani