Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow sveitsiläinen maitosuklaa hasselpähkinärouhe
Tuotteen Rainbow sveitsiläinen maitosuklaa hasselpähkinärouhe valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 08.04.2015
Hyvin vaaleaa maitosuklaata pähkinäsattumin. Pähkinärouhetta paljon! Nougatinen tuoksu. Hyvin tavallista ja aika halvankin oloista suklaata, tosin jotenkín nougatine maku. Pähkinärouhetta on tosiaankin reilusti ja se rouskuu mukavasti hampaissa. Mikäs näitä mutustelles!

Iikka 19.03.2015
Ulkonäön perusteella kyseessä on pähkinäsisältöinen suklaa. Kiva tuoksu. Pähkinä rouskuu mukavasti hampaissa, ja miellyttävä maitosuklaa maistuu kielellä. Varsin peruskamaa, mutta hyvää.

Anu 25.08.2010
Odotan pähkinöitä ulkonäön perusteella ja niitä saankin. Maistuu makealta nougatilta, mutta ei kovin pitkään. Sen lisäksi suussa maistuu pähkinäkrokantti. Oikein hyvää pehmeytensä ja miellyttävyytensä takia. Hemmottelusuklaa, saa hyvälle tuulelle.

Marika 03.08.2010
Jotain pähkinärouhe(maito)suklaata tämä näyttäisi olevan. Maultaan ei parhaimmasta päästä, johtuen lähinnä mitäänsanomattomuudestaan, mutta ei tämä varsinaisesti pahaakaan ole. Pähkinöistä moraalinen piste, ei enempää, koska pari palaa riittää.

Sanni 30.07.2010
Suklaa hyvää maitosuklaata. Pähkinärouhe ei liian hienojakoista ja rapeaa. Hyvä makukokonaisuus. Hinta-laatusuhde todella hyvä

Miriam 30.07.2010
Raidallista suklaata, jossa pähkinän tuoksu. Maku makean maitosuklainen. Suklaassa joukossa isohkoja, mutta sopivan pehmeitä pähkinänpaloja. Perinteistä pähkinäsuklaata, jolle pluspiste pähkinöiden pehmeydestä ja sopivasta koosta.

Oskari 28.07.2010
Suklaa hyvin samanmakuista mitä x-tra maitosuklaa, tehdäänköhän samalla reseptillä? Suklaa siis jauhoista maitosuklaata, jossa seassa pähkinöitä. Halpaa eikä erityisen hyvää.

Vappu 15.06.2009
Tämä pähkinäsuklaa on oikea yllättäjä! Mietoa, makeaa ja samettista maitosuklaata ja seassa runsaasti herkullisen karkeaksi rouheeksi jätettyä hasselpähkinää. Kokonaisuus toimii täydellisesti ja tämä vaan on ihanaa! Hinta-laatu-suhde ylivertainen.

Susanna K 09.08.2008
Voi mahoton paikka sentää! Että osaa olla herkullista tämäkin suklaa! Suklaa maistuu juuri oikean makealle makuuni ja pähkinät vaikuttaa levyssä isoilta mutta suussa eivät onneksi tee tuhoa vaan murentuvat pehmeästi. Loisteliaan äkkimakeaa edullista suklaata joka taatusti poistaa suklaanälän.

Jarkko 04.08.2008
Totesin juuri äskön Rainbown maitosuklaan hyväksi tuotteeksi. Pakkauksen ja kuvauksen perusteella luulisi tämän olevan samaa suklaata pähkinöillä höystettynä. Ehkä se onkin, mutta pähkinät muuttavat kokonaisuuden makua aika rankasti. Pähkinät ovat kohtalaisen kokoisina rouheina, mutta onko niitä sitten liian paljon, ehkäpä. Kokonaisuuden maku muistuttaa hieman nougatia ennemmin kuin pähkinäsuklaata sellaisena kuin minä sen ajattelen. Ei yhtä hyvä kuin samannäköinen maitosuklaa paljaaltaan.

Salla Elina Salo 09.09.2007
Maitosuklaa oikein maistuvaa ja täyteläistä, mutta pähkinät ovat liian kuivia. Suklaata on kuitenkin tarpeeksi, ettei suuhun jää kuiva olo. Mukavan rapea koostumus, eivätkä pähkinät jää suuhun pyörimään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani