Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow suklaahoukutus maitosuklaakuorrutteinen täytekeksi
Tuotteen Rainbow suklaahoukutus maitosuklaakuorrutteinen täytekeksi valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 20.12.2015
200g paketti keksejä on kyllä nimetty houkuttelevasti... 11 kpl dominopalikan muotoisia keksejä on pakattu jännästi lappeelleen muovikennoon erikseen, jotta ne eivät tarrautuisi toisiinsa. Keksessä on maitosuklaakuorrutetta 38%, keksiä saman verran ja keksikerrosten välissä täytekreemiä 24%. Vilkaisen ainesosia, ja sieltä löytyy joitakin omituisuuksia, kuten rosmariini- ja paprikauute. Onneksi näitä ei kyllä mitenkään maistanut, taisivat olla ehkä mukana värin vuoksi?

Odotuksena oli mehevä suklaapläjäys, leivoskeksin tapainen sellainen, mutta eihän nämä olleet sinne päinkään... Lähinnä mieleen tuli halvalla makealla suklaalla kuorrutetut dominokeksit, aika kuivakkaa syötävää kuorrutuksesta huolimatta. Kreemiä en juurikaan havainnut, ehdottomasti sitä olisi tarvinnut lisää tai sitten sen olisi pitänyt olla maukkaampaa. Rapsakkuutta riitti, mutta maussa oli valitettavasti tingitty, liian vaalean kaakaoinen oli kokonaismaku. Kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani