Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow keksisuklaa
Tuotteen Rainbow keksisuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.10.2013
Taas lähti twix-kopio maistoon, tällä kertaa Rainbow-versiona. Kahdessa keksipatukassa on lähestulkoon tasasuhtein toffeeta, keksiä ja vaaleaa maitosuklaata. Kerrokset erottuvat selkeästi toisistaan puraistessa. Toffee on yllättävänkin jähmeän oloista, ja sen maku ei ole niin makea kuin näissä patukoissa yleensä, vähän dumlemaista se on. Suklaan tuoksu on halpissuklaamainen, mutta onneksi maussa halpaa makua ei huomaa, tosin ei suklaata ylipäänsä hirveästi maista. Huomio kiinnittyy eniten keksiin, sillä se on vaaleaa, kovaa ja kuivaa. Rapeutta oli siis riittävästi, mutta toffeen ollessa jähmeää jäi kokonaisuus kuivakkaaksi.

Jarkko 21.03.2013
Millinpaksuisen suklaakuoren alla on keksiä ja toffeeta silmämääräisesti suhteessa 55/45 eli toffeeta on todella paljon muihin twixeihin verrattuna (olen tätä kirjoittaessa sokkomaisteluissa, joissa maistellaan twixiä ja neljää sen kopiota). Toffeen runsauden huomaakin syödessä, sillä kokonaisuus on pureskeltavaa muutoinkin kuin keksin osalta, jankkimaista, pelkästään hyvässä. Suklaan osuus mausta jää minimaaliseksi, kuten myös keksin. Toffeen makukaan ei ole voimakas, mutta vahvin tässä triossa. Toffeen maku käy parikin kertaa kinuskisena ja ainoastaan tämä asia saa minut pysymään siinä uskossa, että ensimmäisenä maisteltu patukka on alkuperäinen twix, eikä tämä (myöhemmin tämä paljastuikin totuudeksi). Vahva kakkonen twix-vertailussa ansaitsee saman arvosanan kuin alkuperäinen.

Hanna P 17.03.2013
Maitosuklaapäällysteinen pötkö. Tuoksu miedosti kaakaoinen. Tosi venyvää toffeeta sisällä ja rouskuvaa keksiä. Tälläisista yhdistelmistä pidän, mutta liika paahteisuus häiritsee jälleen ja maku jää suuhunkin pyörimään. Hyvätkin maut onneksi maistuvat, mutta kompromissiarvosanaksi 3.

Janne J 17.03.2013
Miellyttävän maitosuklainen tuoksu, ja pintasuklaata on enemmän kuin nimeksi, mutta siihenpä se sitten jääkin. Keksi on kovaa ja kuivaa ja toffeekin on mautonta. Kokonaisuus on makeudessaan vaatimaton ja halvan Twix-kopion makuinen. Tämä kannattaa suoraan sanoen jättää ostamatta.

Iikka 17.03.2013
Toffee on liian venyvää, ja keksi liian murenevaa. Pikkumuruja pitää imuroida lattialta. Ikävä juttu, pisteiden kannalta. Tämähän pitäisi syödä yhtenä suupalana. Toffee maistuu hieman karamellille. Keksi jää statistiksi maussa. Makukokonaisuus löytyy, mutta ei ole kummoinen. Lienee niin, että tämä on ruokaisa tuote, passeli esim välipalaksi. Koska kuitenkin mukana on maku, annan lopulta kolme pistettä.

Teresa 17.03.2013
Tuoksu on maitosuklainen. Ensimmäinen ajatus mausta on, että tämähän maistuu ihan voilta. Toffee on erittäin venyvää ja keksiä on runsaasti. Keksi on kuivaa ja jotenkin jauhoista ja kovaa - se ikään kuin lohkeilee pureskeltaessa, silleen liuskamaisesti. Makeaa, ja jotenkin epämiellyttävää. En tiedä. Ei tätä pahaksi voi sanoa, mutta ei kokonaisuus kyllä hurraatakaan ansaitse. Selvästi heikoin kaikista (Mars twix, Pirkka keksi-toffeesuklaa, Eldorado biscuit & caramel ja tämä) tähän mennessä maistelluista, arvosanana heikko 2.

Salla Elina Salo 09.09.2007
Ulkonäkö lähes identtinen Twix-patukan kanssa. Maku sen sijaan jää kauaksi alkuperäisestä. Keksi ja toffee vielä menettelevät, mutta maitosuklaa jää tökkimään. Huuliin jää suolan tuntu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani