Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow crème brûlée
Tuotteen Rainbow crème brûlée valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 25.03.2013
Tuoksuu rasvaiselta maitosuklaalta. Jokin sivutuoksu tässä on mukana mutta en osaa sanoa mikä se on. Suklaakuori on yllättävän paksu, etenkin pohja joka saa aikaiseksi sen että oli yllättävän kova ensi puraisulla. Pehmeä valkoinen kreemitäyte jonka seassa pieniä paahdettuja sokerimuruja. Vaikka ensipuraisulla on kova niin se muuttuu heti pehmeäksi suussa. Miellyttävän tuntuinen ja makuinen kaikkinensa. Tämä on makea tuote josta erottuu eri komponentit (suklaa, kreemitäyte ja sokeri). Jälkimauksi jää sokerinen maku suuhun. Ainut miinus tulee noista sokerimuruista, joita ilmankin pärjäisi. Tästä tulee mieleen kinder maxi-patukka höystettynä paahdetuilla sokerimuruilla, mutta on jopa ko. patukkaa makeampi. Tämä patukka tyydyttää sokerivajeen varmasti. On hyvän kokoinen ja makua löytyy.

Jenni V 12.07.2012
Ei pöllömpi pötkö private labeliksi. On haettu selkeästi jotain uutta; en ainakaan muista vastaavaa brändipötkälettä. Maku on hiukan liian makea ja täyte vähän liian rasvaista ansaitakseen lisäpisteitä, mutta paahdettu sokeri maistuu kyllä ja tuote ajaa asiansa eli edullisen suklaannälän tyydytyksen.

Janne J 22.09.2007
Perusmiellyttävä tuoksu, suht' isot palaset. Valkoista täytettä on runsaasti ja se on mukavan kiinteätä ja crispistä. Valkoinen täyte on mielestäni huono ennusmerkki ja valitettavasti se piti taas kerran paikkansa: maku on kertakaikkisen mitäänsanomaton. Jälkimaussa taas on hieman pistävyyttä. Aika turha uutuus.

Antti M 18.09.2007
Mautonta suklaata, voinen kökkösisus ja hämärä maku. Aivan turha patukka, koska ei oikeastaan anna kunnon makua mutta ei kyllä ole ihan täysin karmeinta jööttiä, jota kohdalleni on osunut. Säälistä ei herunut ihan kahta pistettä vaikka melkein erehdyin...

Susanna K 18.09.2007
Makea maitosuklaa jossa toffeekrispitäyte. Krispiosuus naksuu jotenkin inhottavasti suussa vaikka muuten makoisa suklaapatukka onkin. Patukka on sopivan kokoinen samoin suklaapalat joilla varmasti tyyntyy suklaannälkä.

Jarkko 17.09.2007
Suklaakuoren läpi tuoksuu aavistuksen kahvintyyppinen aromi, jota voisin hyvällä mielikuvituksella ja kääreen tekstin nähneenä veikata myös paahdetuksi sokeriksi. Täyte on valkoista kuten kuvassakin luvataan ja sen seassa on jotain hampaissa rouskuvaa murusmateriaalia, joka maistuu puraistessa hieman tunkkaiselta. Onneksi niitä ei ole liian paljon. Maussa on hieman palanutta sokeria ja ehkä edelleenkin pieni aavistus kahvia. Makeutta on myös vähintäänkin tarpeeksi. Ihan ok, mutta huomaan että kaksi palasta (eli puolet patukasta) on riittävä kerta-annokseksi. Jälkimaku on hieman kitkeränkarvas, eikä jätä suuhun kovin miellyttävää muistoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani