Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition goodlife mint temptation
Tuotteen Star Nutrition goodlife mint temptation valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 25.12.2012
Näin protskupatukoiden suurkuluttajana arvioidaanpas näitä nyt kasa tänne. Proteiinipatukathan ovat yleensä aika suklaisia ja parhaat muistuttavat erehdyttävästi suklaapatukoita. Goodlifen patukoissa suklaan osuus on 20%. Tämä esiintyy tuotteissa kuorrutteena patukan päällä. Tämän lisäksi patukoille yhteistä on kiinteä nougatmainen sisus, jossa proteiini on soijacrispien muodossa. Ehkä vähän tulee Tupla mieleen näitä syödessä.

Suklaata on ohut kerros patukan päällä. Itsessään se ei mitään ihmeellistä ole, mutta antaa patukalle sopivan makeuden. Minttu raikastaa vielä patukan makua, ja peittää vähän soijan ominaismaun kitkeryyttä. Oikein hyvä proteiinipatukaksi, mutta ei tälle suklaatuotteena voi antaa kuin 3 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani