Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition gourmet-pro bar coconut
Tuotteen Star Nutrition gourmet-pro bar coconut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 16.08.2014
80-grammainen lähinnä maltitolilla makeutettu proteiinipatukka, jossa on vain 1 g sokeria ja 24 g proteiinia. Maltitolisuklaakuorrutetta on 20% ja sen alla on vielä toinen kerros kuorrutetta, nimittäin valkoista tahnamaista kookostäytettä. Rakenne muistuttaa aika paljon marsia, nyt vaan toffeen tilalla on kookos. Tahnan joukossa on vielä kivasti rouskuvia kookoshiutaleita ja maltitolisuklaapisaroita. Alla on nougatvaahtomaista, ihan kivan pehmoista ruskeaa proteiinitäytettä.

Vaikka rakenne marsia muistuttaakin, jäädään makeudessa aivan eri äärilaitaan, nyt jäin kaipaamaan sitä hiukan lisää. Erityisesti kuorrutesuklaan kohdalla tuo makeuden puute tuntuu eniten, sillä tällaisenaan kaakaon makukaan ei korostu tarpeeksi ja rasvaisuus tulee liiaksi läpi. Täyte on toisaalta aika kiva tällaisena kaksikerroksisena, ja kookos maistuu sopivasti eikä proteiinin kitkeryys tule läpi. Ajoittain tulee etäisesti myös bounty mieleen. Pikkuisen makeutta lisää niin olisin antanut neljä pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani