Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition ultimate recovery complex chocolate flavour
Tuotteen Star Nutrition ultimate recovery complex chocolate flavour valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 29.11.2014
Protskujauheissa olen tähän asti suosinut keinomakeutettuja proteiinipainotteisia jauheita, mutta tällä kertaa tuli ostettua palkkarijauhetta, jossa on runsaammin hiilareita ja vähemmän protskua. Makeus tulee maltosta ja glukoosista, suklaa kaakaojauheesta. Lisänä on kreaa ja aminohappoja, ja proteiini on laadukasta heraa, joten ainesosiltaan on varmasti treenin jälkeen toimiva sekoitus.

Sitten maisteluun, ohjeen mukaan sekoitan 60 g jauhetta 2-3 dl vettä ja sheikkaan. Jauhe sekoittuu ihan ok hyvin, mutta siinä erottuu sekoituksen jälkeen valkoisia isompia liukenemattomia rakeita. Juoma ei vaahdonnut oikein ollenkaan, ja rakenne jääkin aikamoisen vetiseksi. Väriltään sekoitus on vaaleanruskeaa, ja uskon että kaakaopitoisuus on varsin matala. Sen sijaan makeutta on makuuni ihan ökysti liikaa, yh, koko annoksen juominen sai irvistelemään. Malto on vielä maultaan mielestäni makeampaa kuin tavallinen sokeri, ja siinä on myös voimakkaampi, imelä tuoksu. Kaakaoisuutta on hyvin vähän, ja imelyys vie kaiken huomion. Onneksi tuli ostettua tätä vain yhden annoksen pussi, ei tee mieli tätä uudemman kerran...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani