Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition supreme weight control complex chocolate flavour
Tuotteen Star Nutrition supreme weight control complex chocolate flavour valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 09.11.2014
Laihdutustuotteeksi tarkoitettu 42-grammainen suklaajuomapussi sekoitetaan ohjeen mukaan 3 dl vettä. Tuloksena on juoma, jossa on vähän kaloreita, paljon proteiinia, hyvää rasvaa ja vitamiineja. Ohjeena on vedellä näitä 5 pussia päivässä = 775 kcal. Tsiisus, olisin NIIN nälkäinen tuon jälkeen... Ja kyllästynyt suklaalitkuihin. Onneksi minulla on näitä vain yksi pussi ja nautin sen osana eväslounasta.

Sheikkaan juoman ja huomaan, että jauhe on paakkuuntuvampaa kuin proteiinijauheet yleensä ovat. Paakut eivät kuitenkaan ole hirveän isoja, ja itse asiassa nuo sattumat maistuvat aika kivalle muuten aika vetisen juoman joukossa. Maku ei ole teollinen, vaan ehkä enemmän kaakaojauhemainen ja sopivan vaniljainen, ja lisätty öljy tuo juomaan pikkuisen täyteläisempää makua (joskin rakenne on edelleen kiiltävää litkua).

Harvoin nämä vesi-jauheversiot ovat kovinkaan hyvän makuisia, mutta tästä pidin. Arvosana on vähän nyt että miten suhteuttaa, jauhejuomana on parhaimmistoa, mutta valmiisiin maitopohjaisiin juomiin verrattuna jää auttamatta paitsioon. Päätän siis antaa kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani