Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition supreme mass chocolate flavour
Tuotteen Star Nutrition supreme mass chocolate flavour valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 07.12.2014
Massanlisäykseen ja palautusjuomaan tarkoitettua suklaan makuista gainer-jauhetta tuli ostettua yhden annoksen pussi. Pussi on tosi iso, 90 g, ja silti sekoitetaan "normaaliin" 2-3 dl vettä. Luulin siis juomasta tulevan paksumpaa, mutta ihan yhtä litkua se oli kuin yleensäkin. Tässä jauheessa on verrattain vähän proteiinia, 20g, mutta maltodekstriiniä (eli tosi nopeaa hiilaria) huippupaljon, joten mitään terveysjuomaa tämä ei todella ole. Ravintorikkaammin kalorit saisi ihan varmasti ihan tavallisesta ruoasta, tätä en suosittele kuin ehkä todella rasittavan aerobisen liikunnan jälkeen nautittavaksi.

Odotin runsaan hiilarin takia ökymakeaa juomaa, makeaa juoma olikin, mutta ei kuitenkaan ihan asteikon yläpäästä, ja makeus oli jotenkin luonnollisemman tuntuista kuin monessa muussa palautusjuomassa. Liian makeaa välipalajuomaksi tämä kuitenkin minulle oli. Rakenne oli melko vetinen, jauhe kyllä sekoittui hyvin, mutta kaakaon maku oli hyvin mieto ja peittyi liikaa makeuden alle. Kaksi pistettä on tälle täysin riittävä arvosana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani