Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition best bar lemon cheesecake
Tuotteen Star Nutrition best bar lemon cheesecake valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 14.04.2016
Kuorruttamattomien "taikinamaisten" proteiinipatukkojen villitys jatkuu, ja Star Nutritionkin on tuonut oman quest barinsa markkinoille, nimellä best bar. Ensimmäisenä pääsi maistoon sitruunajuustokakun makuinen versio. Ideahanahan näissä patukoissa on hyvät ravintoarvot, eli vähän rasvaa (ja sekin mieluumin hyvää) ja sokeria, paljon kuitua ja proteiinia. Maku on sitten toinen juttu... Yleislinja on että suklaakuorrutetut on maultaan miljoona kertaa parempia, mutta tutkitaan ennen kuin hutkitaan...

Kääreessä on vaaleamassainen, kuivalta tuntuva 60-grammainen patukka, jossa on sattumina joukossa vähän mantelirouhetta sekä kandeerattua sitruunankuorta. Juustokakun maku tulee tuorejuustojauheesta. Ja kyllähän tämä tavallaan sitruunajuustokakulle maistuukin, mutta valitettavasti sitruunan maku on vähän teollinen ja tunkkainen, ei sellainen pirteä jollaista olisin toivonut. Myös liiallista makeutta on havaittavissa, vaikka sokeria ei juuri olekaan. Lisäksi häiritsee patukan hyvinkin kuiva sisus, sekä oudosti suolaiset pienet murenevat sattumat. Vähän "äklö" kokonaisuus, vaikka maku paikoin toimiikin, niin koko patukan jälkeen oli vähän etova olo.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani