Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition best bar double chocolate chunk
Tuotteen Star Nutrition best bar double chocolate chunk valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Jenni V 28.05.2016
Maistossa best bar- uutuuksien viimeinen variantti, joka on selkeästi myös suklaisin/kaakaoisin. Kuorruttamattoman taikinamaisen patukan massa on ruskeaa, ja sen joukossa on runsaasti kaakaorouhetta sekä ilmeisesti myös ihan oikeita suklaanpaloja.

Patukan rakenne ei ole niin kuiva kuin edellisissä varianteissa, eikä makeuttakaan ole liikaa. Kaakao maistuu, ja tykkään rouskuteltavasta kaakaorouheesta, joskin sen maku olisi saanut olla vielä vahvemman ja tummemman kaakaoinen. Sama koskee itse patukkamassaa. Suklaanpalojen olemassaolo jäi myös minulle epäselväksi, eli kyllä sekin olisi selkeästi tummempaa saanut olla. Pientä teollista sivumakua oli myös havaittavissa, mikä on kuitenkin aika normaalia näille quest bar -tyyppisille patukoille. Kolmonen kategoriassaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani