Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition goodlife creamy birthday cake
Tuotteen Star Nutrition goodlife creamy birthday cake valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 15.11.2016
Viime kevään uutuusvariantti goodlife-proteiinipatukasta, joka kääreen kuvan mukaan matkii prinsessakakkua. Patukassa on 20% valkosuklaakuorrutetta, joka on hauskasti värjätty vaaleanvihreäksi. Sisuksen pehmeä maitoproteiinitäyte on myös hauskan värinen, yksi kerros roosaa ja yksi vaaleankeltaista. Ulkonäkö onkin patukan paras puoli.

Makua täytteeseen tuovat kerma-aromi, aito vadelma, sekä inhottavan pistävä ei-niin-laadukkaan marsipaanin aromi. Tuo marsipaani vie koko muulta makumaailmalta pohjan, se on aivan liian vahva että tästä voisi millään mittarilla tykätä. Arvon ykkösen ja kakkosen välillä, mutta hauskasta ulkonäöstä annan säälistä kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani