Laatusuklaa

STAR NUTRITION Suklaalevyraadissa

Star Nutrition high protein bar choco brownie
Tuotteen Star Nutrition high protein bar choco brownie valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Star Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 22.08.2019
Aluksi tunkkaisen oloinen patukka alkaa kuitenkin tuntua hyvältä. Mukava ja runsas kaakaoisuus ja riisimurosattumat tekevät syömisestä varsin nautittavan. Eikä tämä ole liian kovaa pureskeltavaa.

Hanna P 15.08.2019
Tummasuklaapatukkaa suklaamuroa pinnassaan. Tuoksu on ehdan tummansuklaan. Päällys rohisee kivasti ja sisusta maistuu oikeastaan melko paljonkin Da Capolta. Jonkin verran keinotekoinen on maku, mutta kyllähän tätä ihan mieluusti syö.

Jenni V 09.05.2018
55g gluteeniton proteiinipatukka, jossa ei ole lisättyä sokeria. Patukassa on maltitolisuklaakuorrute, joukossaan kaakaoista proteiinikripsiä Sisus on kaakaoista ja kivan pehmeää, ja keskellä kulkee vielä suklaakastikesilmäke, mikä tuo kivaa kosteutta patukkaan. Rakenne on erittäin hyvä, mutta maku on kyllä aikamoisen kitkerä, kaakaoinen tosin, mutta sivumakua on liikaa. Mieleni tekisi antaa parempi arvio, mutta valitettavasti nyt irtoaa vain kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani