Laatusuklaa

MAXIM Suklaalevyraadissa

Maxim freaky caramel
Tuotteen Maxim freaky caramel valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Maxim -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Pehmeähköä mutta kuitenkin maultaan proteiinipatukkamaista suklaata. Onhan tässä mukana toki karamellia, ja ehkä hyvinkin suuressa makuroolissa. Syö vallan.

Hanna P 09.03.2020
Ihanan karamellintuoksuinen ja isokokoinen proteiinipatukka. Pinnalla muroja ja maitosuklaata, sisällä vaaleanruskeaa täytettä ja pieni “toffeesydän”. Lupaavaa! Kyllähän proteiininmaku tästä läpi puskee, mutta onneksi myös suloisa karamellisuus. Särmää ei kyllä oikein ole! Olkoon arvosana siis 3,5 pistettä.

Jenni V 26.02.2020
Päällisin puolin tämä näyttäisi olevan hyvin samanlainen patukka kuin hunky peanut, mutta tässä ei ole pähkinää. Päällä on kuitenkin runsaasti soijamurosattumia, jotka eivät yllätyksekseni ole kovin kuivia eivätkä kitkeriä. Maitosuklaa on miedon makuista, ja sisällä oleva täyte on myös parempaa kuin peanutissa, ei niin "kirpeää" ja teennäistä, vaan karamelli maistuu oikeasti karamellille, ei kuitenkaan ylimakealle. Proteiinitäyte on ehkä kaakaoisempaa kuin peanutissa, ja siten ehkä paremman makuista? Pieniä sivumakuja tässä kuitenkin vielä löytyy, mutta ehdottomasti tämä on paras variantti uutuuksista. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani