Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka choco jelly grosstafel
Tuotteen Milka choco jelly grosstafel valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 ja löytyy top 100 -listan sijalta 61. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Janet heikkilä 30.10.2014 : Olen aivan koukussa tähän suklaaseen. Poksahtelevat rakeet tuovat lapsuuden mieleen ja makujen symfonia on mieletön. Ihanan erilainen suklaalevy! Tämä jää vain pisteen päähän täydellisestä jelly-rakeiden takia, joita on mielestäni liikaa, ja ne tarrautuvat hampaisiin ikävästi.

Kaakaolehmä 15.02.2014 : Tässä suklaassa on "too much going on". Seassa on jelly beanseja, Smartieseja sekä poksahtelevaa krispiä. Smartiesit olisi voinut jättää kokonaan pois, sillä niitä ei edes huomaa kaiken raksahtelun seasta. Niitä on joka palassa ainakin yksi. Hedelmäkarkit ovat ihan kiva lisä, niitä saisi olla joka palassa. Poksahtelevat krispit olivat pettymys sillä ne poksahtelivat turhan miedosti. Odotin kunnon räjähdystä! :D Makuna tässä levyssä on tuttu Milkan maitosuklaa, joka pelastaa paljon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani