Leader Vegeway

INGMAN Suklaalevyraadissa

Ingman suklainen rouhe kermajäätelö
Tuotteen Ingman suklainen rouhe kermajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ingman -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 31.10.2017
Vaniljajäätelöä jonka joukossa on 9% suklaista rouhetta, eli siis ei varsinaisesti suklaata... Plääh. Sen valitettavasti kyllä maistaa, vähän kuin jäden joukkoon olisi murennettu aika pieneksi murenaksi eskimon kuorrutetta... Lisäksi kermajäätelö on mielestäni jotenkin tunkkaista, vaniljaa on mahdollisesti vähän liikaa, tai sitten sokeria?? Rouskuttelu oli ihan kivaa kuitenkin, mutta olisin toivonut rouheeseen sitä aitoa suklaan makua, ja vähän isompaa palaakin olisi saanut olla mukana. Kakkonen.

Susanna K 28.04.2005
Vaniljajäätelöä jossa pieniä suklaamuruhippusia. Suklaahippujen koostumus oli sopivan pientä jottei jäätelössä olisi maistunut liian paljon suklaa. Vaniljajäätelöön sopii hyvin sekoittaa toista makua kuten näitä suklaamuruhippuja. Maku tässä jäätelössä on oli suht neutraali, odotin jomman kumman aineosan tulevan enemmän pinnalle...

Jarkko 27.04.2005
Suklaajäätelö ei koskaan ole kuulunut suosikkeihini, vaikka olenkin jäätelön ystävä. Ingmanin Vanilja-Suklaarouhe tekee muista suklaajäätelöistä kuitenkin valtavan poikkeuksen: tämä on herkullista! Jäätelö on nimensä mukaisesti vaniljajäätelöä, jossa mukana runsaasti suklaarouhetta. Tällaisen olisi helposti voinut pilata pahalla suklaalla tai väärällä jäätelön ja suklaan suhteella, mutta tässä kaikki on mennyt nappiin. Tätä jäätelöä kun syö, tuntuu siltä kun suussa olisi yhtä aikaa mutta erikseen jäätelöä ja aitoa hyvää suklaata, siis ihan paloina. Aivan loistava tuote. Tätä tullaan meidän taloudessa nauttimaan kesän aikana useamman kerran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet