Matsmart banneri

INGMAN Suklaalevyraadissa

Ingman rommin ja suklaan makuinen kermajäätelö
Tuotteen Ingman rommin ja suklaan makuinen kermajäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ingman -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 31.10.2017
Suklaan ja rommin makuista kermajäätelöä ynnä muutama prosentti suklaanmakuista rouhetta. Ensimaistamalla rommiaromi on liian äkläkkä, mutta kas vain, taas alan pitää tästä koko ajan enemmän kun tätä lappaa suuhunsa. Kun samaan aikaan söi suklainen rouhe -jäätelöä, niin huomasi, että tämä on enemmän makuuni, makeutta on selkeästi vähemmän. Suklaisuutta saisi olla kyllä selkeästi lisääkin... Mutta kyllä tämä makumaailma toimisi loistavasti vaikka täytekakun moussetäytteessä. Kolmonen.

Kirsi I 22.07.2014
Tiiliskivipaketista siivu suklaajäätelöä, jossa suklaarouhetta. Tämän rouheen puolustukseksi on sanottava, ettei se ole kivikovaa kuten jäinen suklaa yleensä vaan sulaa suussa eikä tartu hampaisiin, jotenkin rouhiintuvaa. Alkoholinen maku on voimakas, tulee mieleen lapsuuden yksi suosikkimauistani rommi-rusina, mutta nyt rommi maistuu voimakkaasti.

Iikka 21.07.2014
Jännä maku on läsnä jo ensimmäisen pikkuvuollon jälkeen. Maku on kiva, persoonallinen, vähä-suklainen. Suklaajäätelöä joka ei tunnu maistuvan suklaalle, hyvä juttu!

Hanna P 21.07.2014
Ah, tämä tummanruskea pala tummanruskein pikkusattumin tuoksuu rommirusinalta, voi ei! Tykkään tämmöisistä "suklaarouhejätskistä", sääli että maku on väärä... En todellakaan tykkää rommirusinasta. Ken siitä tykkää, on tämä hänelle oiva tuote, mutta muut voivat jättää paketin kaupan hyllyyn.

Jarkko 21.07.2014
Jäätelössä on todella alkoholinen tuoksu ja maku. Jäätelö on keskitummaa ja seassa on valtaisa määrä hippusia, kenties suklaahippusia. Tällaiset hippuset näin runsaina pilaavat jäätelön kuin jäätelön, olipa sen maku mikä tahansa. Maistan pariinkin otteeseen banaanin, miksi? Ehdottomasti heikoimpia jäätelöitä koskaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet