Fazer

UNILEVER Suklaalevyraadissa

Magnum signature chocolate white with a hint of Madagascan vanilla
Tuotteen Magnum signature chocolate white with a hint of Madagascan vanilla valmistusmaa on Englanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Unilever -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 07.11.2017 (Jäsenprofiili)
Ohut levy valkoista suklaata, jossa näkyy reilusti mustia pilkkuja joukossa - aitoa vaniljaa siis löytyy. Minun makuuni valkosuklaasta kyllä tulee vaniljan kanssa melko tunkkaista, varsinkin jos makeutta piisaa, ja niin oli valitettavasti tämänkin suklaan kohdalla, vaniljaa oli vaan liikaa ja raikkaus puuttui. Lisäksi hampaissa tuntui välillä rouskuvan - vaniljaako? Enpä tiedä, ei valkosuklaiden parhaimmistoa. Kakkonen.

Hanna P 19.02.2017 (Jäsenprofiili)
Makeantuoksuista valkosuklaata pienin mustin vaniljapistein. Rasvainen ja pehmeä maku. Sinänsä pidän valkosuklaasta, mutta tämä on niin kerrassaan tavanomaista ja niin hurjan makeaa, että pisteet jäävät keskivertoon.

Kirsi I 18.02.2017 (Jäsenprofiili)
Ohuen valkosuklaalevyn palanen. Tuoksu on vienosti vaniljainen, ja suklaan joukossa mustia pisteitä. Suutuntuma on sileä, maku imelä, rasvainen, mitätön. Ehkä leivontaan?

Janne J 18.02.2017 (Jäsenprofiili)
Oikein miellyttävä, vaniljainen tuoksu. Rakenne on yllättävän napakka, suutuntuma taas sileään päin kallellaan. Vanilja puskee selvästi läpi ja silmämääräisesti arvioiden suklaan joukkoon onkin hienonnettu ihan oikeaa vaniljaa. Valkosuklaa on tyypilliseen tapaan melko makea, mutta ei aiheuta muuten mitään negatiivisia tuntemuksia eli kyseessä on tasaisen laadukas suklaa. Lienee nappivalinta sille joka pitää vaniljasta, mutta minun makuuni sitä oli kuitenkin jo liikaa.

Iikka 18.02.2017 (Jäsenprofiili)
Näyttää ja tuoksuu pelottavan valkosuklaiselle. Maku on tutun ällömakean ja 70-luvun rautatabletin combo. Mukana hippuja, joiden ainoa tarkoitus lienee rohista kerran minuutissa. Joku tykkää, minä en.

Jarkko Karhunen 18.02.2017 (Jäsenprofiili)
Vaniljahippusten kyllästämää valkosuklaata maistelussa. Tuoksu on melko olematon. Maku on paljaaksi valkosuklaaksi yllättävän raikas. Sulanut massa on paksua ja sileää. Jokin, jopa hedelmäiseksi kutsuttava yrittää kovasti päästä läpi, mutta ei ihan siinä onnistu. Paljaiden valkosuklaiden ehdotonta huippua.

Annamari 18.02.2017 (Jäsenprofiili)
Sokkomaistelu: Valkosuklaata, todella vaniljaista ja makeaa. Rasvainen koostumus ja makea, makea maku. Vaniljaisuus on aitoa ja sen maistaa ja haistaa, siitä plussaa. Muuten ällöttävää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani