Leader Vegeway

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree Porcelana Venezuela 85%
Tuotteen Chocolate Tree Porcelana Venezuela 85% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Vegaani.
 

Iikka 30.10.2017
Tätä kovaa suklaata pitää purra hieman, jotta saa vähän makupinta-alaa. Konstailematon ja kaakaoinen maku ei ole ollenkaan pistävä. Laadukkaan oloinen, mutta persoonaton. Söisin toki enemmänkin. Viipyilevä ja miellyttävä jälkimaku.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, mukava pehmeähkö koostumus. Takertuu suun limakalvoille, kuivaa on. Petroolinen maku ja hedelmäisyys puuttuu. Kitkeryys käväisee maistellessa. Lopussa maku muuttuu pehmeämmäksi ja "syötävämmäksi". Jälkimaku on hyvä.

Jarkko 25.10.2017
Tumma suklaa ilman lisukkeita. Alkuun melko kuiva koostumus, mutta merkittävää kitkeryyttä ei ole havaittavissa. Ne kaikista jännittävimmät makuvivahteet jäävät puuttumaan, mutta kokonaisuus on elegantin tumma ja maltillinen. Kuivakka koostumus ei sytytä, mutta sen huonon kitkeryyden (sitä on hyvää ja huona) puuttuminen riemastuttaa. Toinen palanen on vivahteikkaampi kuin ensimmäinen. Tämä suklaa kaipaa ehdottomasti maistajaltaan sen, että makustelee vähintään kaksi palasta.

Janne J 24.10.2017
Perinteisen tuoksuinen tumma suklaa ja napakka rakenteeltaan. Kuivakkaa, niin kuivakkaa, tämähän melkein huutaa lisää sokeria.. Hetkisen aikaa makusteltuani mausta alkaa kuitenkin jossain määrin nauttimaankin, kun se kuitenkaan ei ole vielä äärimmäisen kitkerää tai karvasta eli tietynlaista Van Houtenin kaakaojauheen tyylistä laadukkuuttakin on havaittavissa, jälkimakua myöten. Selvästi aikuiseen makuun oleva tuote, oikea antimässytyssuklaa :).

Hanna P 24.10.2017
Tummahkoa suklaata sievin kukkakuvioin. Tuoksu on ärjy ja koostumus kovin kova. Äh, karmean petrolinen maku. Voi voi, kuivaakin on. "Syö ennen ku selkähänsä ottaa", mutta arvosanana ei voi antaa ykköstä kummempaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet