Leader Vegeway

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree chai spice 60%
Tuotteen Chocolate Tree chai spice 60% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Joulu, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 30.10.2017
Mausteinen tuoksu. Ehkä jouluinen maku. Rohisee kivasti. Tätä on kiva mässyttää, ehkä suutuntuma on vähän keksinen / leivosmainen. Mukavan voimakas makuelämys mausteineen kaikkineen.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Joulumausteilta tuoksuva tumma suklaa. Rakenne on rouskuva ja hiekkainen. Kardemumman maku tuntuu voimakkaimmalta. Ja sitten se tulee, pippurin maku. En ole pippurin ystävä ja tämä on ihan liian pippurista eikä siksi mieleeni. Tuntuu kuin olisin haukannut suuhun lihakeittolautasen reunalle kerätyt pippurit. Voimakkaat maustelisukkeet vievät huomion itse suklaalta. Plussaa siitä, että ei ole varmisteltu ja nuukailtu mausteissa.

Hanna P 25.10.2017
Vaaleahkoa suklaata vahvan tunkkaisella tuoksulla. Kova ja rohiseva koostumus. Maku on mielenkiintoinen: Salmiakkia, suolaa mitälie? Sokerikin rohisee purressa. Tämähän onkin ehkä piparkakkua? Salmiakkipiparkakkua? Pippurikin puskee päälle, mutta ei se mitään. Jännittävintä ja mielenkiintoisinta mitä olen syönyt pitkään aikaan ja joudun heltymään vitoseen!

Jarkko 24.10.2017
Jouluisia tuoksuja ja makuja on tämä suklaa pullollaan. Mausteet ovat lisäksi melko voimakkaita, mutta tumma maitosuklaa pitää juuri ja juuri pintansa. Tutuin havaitsemani mauste on kaneli ja kenties mustapippuri. Mausteet on jauhettu melko hienoksi, mutta määrän vuoksi (tosin vain 1%) tämä on ehdottomasti pureskeltava suklaa. Vahvat maut jylläävät jälkimakuun asti, sillä suuhun jää todellinen joulumausteiden jambalaya.

Janne J 24.10.2017
Voimakkaasti mausteisen tuoksuinen suklaa. Rahisee pureskeltaessa, suutuntuma liki epämiellyttävän rakeinen. Piparkakkumauste ja lievä pippurisuus valtaa suun, suklaasta itsestään ei oikein saanut kiinni. Ei tämä ainakaan kylmäksi jättänyt, mutta loppufiilikseksi jäi, että tässä on menty mausteet edellä ja jätetty suklaa sivuosaan. Harmi, joskus vähemmän olisi enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet