Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree coconut 55%
Tuotteen Chocolate Tree coconut 55% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko 18.01.2019
Chocolate treen kookosmaitosuklaa tuntuu olevan kyseessä. Pidän itse kookoksen mausta ja tässähän ei muuta olekaan kuin 45% kookosta ja 55% kaakaota. Kookossuklaa, jossa ei ole kookoshiutaleita, ei ole ihan jokapäiväinen löytö, mutta tässä sellainen. Vegaanit arvostavat tuotteen lisäksi tässä myös sitä, että kookokset on kerätty ihmisvoimin, ei apinoiden toimesta.

Kirsi I 17.01.2019
Tummaa, tuoksuvaa, yllättävän pehmeää. Tympeää tupakkaisen ja lakritsisen sekainen maku. Vastenmielisen tahmea sormissa ja suussa, kitkerä jälkimaku. Ei kiitos yhtä palaa enempää.

Janne J 17.01.2019
Aromikkaan makea ja viekoitteleva tuoksu. Pehmeää, ehkä turhankin. Mausteinen maku ja rasvainen, jauhoinen ja liisterimäinen suutuntuma. Kaakaon luonnetta ja makeutta on kuitenkin sopivasti. Erikoinen, mutta ei
erityisen miellyttävä suklaa.

Iikka 17.01.2019
Aluksi tuntuu pehmeältä ja halvalta. Maku on outo, kitkerä mutta outo sellainen. Todella voimakas piipahdus käy suussa. Aluksi ei maistu, sitten piikki, ja sitten laantuu. Siinä on ehkä hyviäkin elementtejä. Ehkä tässä kuitenkin parasta on helppo ja halpa koostumus. Tätä syö naama irvessä. Yrityksestä kaksi pistettä.

Hanna P 17.01.2019
Hyvin kaunis levy maitosuklaata. Koostumus on pehmeä ja jotenkin hieman tryffelimäinen. Tuoksua ei juurikaan. Maku onkin yllättävän ärjy näin vaaleaksi suklaaksi, nyyh! Kuitenkin jotain pehmeänbanaanista alkaa vähitellen irrota makuun, mutta ei...ärjy tunkkaisuus iskee aina takaisin!
Ei tullu meistä kavereita tän suklaan kans.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset