Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree hot chocolate Colombia 70%
Tuotteen Chocolate Tree hot chocolate Colombia 70% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus 65-74%.
 

Jarkko 19.04.2019
Kaakaon maku on täyteläinen ja aavistuksen kitkeräkin. Ei kovin vivahteikas. Lisään desiin juomaa 1 tl sokeria ja kyllähän tästä heti tulee makeaa ja samalla tutumpaa juomaa. Jos on tottunut juomaan esim. sokerioboytä, niin onhan tässä makuja enemmän, joskaan ei ole vivaihteikkain juoma.

Annamari 05.03.2019
Kaakaota. Maito tuoksuu. Ei kovin makeaa. Tosi pehmeä maku. Pidän siitä, että tässä ei ole liikaa sokeria. Jälkimaku säilyy, mutta sekin on pehmeä. Yllättävän mieto.

Iikka 28.02.2019
Kupillinen kuumaa. Tuoksuu lämpimälle maidolle. Sokeria lisäämättä tämä on varsin mainio kaakao. En muista ihan tällaista juoneeni. Laitoin sokeria hiukkasen, ja juoma muuttui vieläkin paremmaksi. Olisipa kermavaahtoa....

Hanna P 25.02.2019
Miedosti tuoksuvaa kaakaota. Maku kevyt, mutta tunkkainen. T-lusikallinen sokeria parantaa kummasti makua. Kuitenkaan en saa tästä sitä mukavaa makua mitä kaakaosta yleensä. Sokerittomana maistuu tunkkaiselta ja sokerilla vähän turhankin makealle. Juo kuitenkin, vallankin sokerilla maustettuna mutta ei mitenkään hohdokasta.

Janne J 25.02.2019
Sellaisenaan aika kuivakkaa kaakaota, kaipaa lisäsokeria. Teelusikallisella sokeria maku on heti miellyttävämpi, mutta jää kuitenkin aavistuksen miedoksi vaikka kyllä tämä perus maitokaakaojauhetta maukkaanpaa ja luonteikkaampaa on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset