Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree hot chocolate Venezuela 85%
Tuotteen Chocolate Tree hot chocolate Venezuela 85% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus 75-84%.
 

Jarkko 19.04.2019
Maitoinen tuoksu. Huh, nyt on jo todella vähäsokerista. Ilman lisäsokeria meinaa jo hieman nenänvartta kipristää. Pieni sokerin lisääminenkään ei vielä poista sitä sokerittomuuden makua, vaan tämä kaipaa selkeästi kaakaonelikosta eniten lisämakeaa. Kovin vivahteikasta tämä ei ole, hieman karvasta kylläkin.

Annamari 05.03.2019
Voimakas tuoksu kaakaoksi, mutta tuoksuu enemmän oikeastaan suklaalta kuin kaakaolta. Lämpimän maidon tuoksu ei ole niin voimakas. Kitkerähköä. Maito mielestäni pehmentää makua riittävästi. Jättää kuivakan olon suuhun. Olisi varmaan todella kuivaa ilman maitoa ihan suklaana. Lopussa kuitenkin pehmeys voittaa kitkeryyden ja nostan pisteet kahdesta kolmeen.

Iikka 28.02.2019
Suoraan sanottuna ynseä sokeriton maku. Ei ehkä ihmisjuomaa sellaisenaan. Sokeria lisättyäni juomasta tuli ainakin helpompi, mutta kaakaon makuja hävisi. Jossain kielen takaosassa tuotteelle ominaiset maut vielä tuntuvat. Pisteet ilman lisättyä sokeria 2.

Hanna P 25.02.2019
Pehmeäntuoksuista kaakaota hyvin tunkkaisella ja pistävällä maulla. Sokeri tekee kaakaosta huomattavasti juotavampaa. Mutta lähinnä maistuu sitten miedosti maustetulta maidolta. Kyllähän tämä aivan juotavaa on, mutta joku kaakaoinen nyanssi jää sokeroitunakin tästä puuttumaan.

Janne J 25.02.2019
Tuoksu tuo mieleen perinteisen Van Houtenin kaakaojauheesta valmistetun kaakaonjuoman. Aivan liian kuivaa sellaisenaan, huutaa sokeria. Reipas sokerin lisäys taittaa sopivasti kuivakkuutta ja kitkeryyttä ja tässä ollaan jo minun makuuni hyvin lähellä oikeasti hyvää ja rotevan maukasta kaakaota.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset