Laatusuklaa

CHOCOLATE TREE Suklaalevyraadissa

Chocolate Tree hot chocolate Peru 70%
Tuotteen Chocolate Tree hot chocolate Peru 70% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolate Tree -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus 65-74%.
 

Jarkko 19.04.2019
Herkullinen maitokaakaon tuoksu. Tämä ei kaipaa lisäsokeria, joten en lisää. Edelleen kaipailen (kolumbialaisen jälkeen) makuvivahteita, siis muutakin kuin se peruskaakaoinen. Hieman enemmän kaakaohiutaletta lisäisin ohjeen mukaiseen, jolloin makuja löytyisi paremmin. Neljä plus.

Annamari 05.03.2019
Tämä on kitkerää, on ensimmäinen fiilis. Mutta kuitenkin lopulta aika mietoa. En erota erilaisia vivahteita. Maito pehmentää makua niin paljon. Mieluummin söisin tämän suklaan itsessään. Hyvä tuote menee hukkaan maidon seassa.

Iikka 28.02.2019
Nopeasti juotava kuuma kaakao. Mieto mutta varsin hienostunut maku. Vivahteet jäävät puuttumaan. Helppo.


Hanna P 25.02.2019
Miedontuoksuinen kaakaojauhe. Maku on hieman pistävä ja tunkkainen. Puoli t-lusikallista sokeria piristää makua kummasti. Täten mausta tulee jopa varsin tasapainoinen ja hivenen pähkinäinenkin. Hellyn siis arvosanassa kolmoseen, vaikkei juoma ensin vaikutakaan hyvältä.

Janne J 25.02.2019
Mieto maitokaakaon tuoksu. Aavistuksen kuivaa ilman sokeria, mutta ihan juotavaa jo sellaisenaan. Melko mietoa maultaan, mutta se mikä kaakaosta maistuu on pehmeän miellyttävää, ei kitkerää tai tunkkaista. Lisäsokeri tekee tämän entistä paremmaksi ja tätä hörppäisi jo mielellään talvisen hiihtoretken tauolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset