Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

LU fanipala mansikka-vanilja
Tuotteen LU fanipala mansikka-vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Hanna P 16.07.2012
Maitosuklaakuorrutteisia vohvelipaloja ehdan esanssisella tuoksulla...Tuoksuu jo kauas mansikkapehmikselle! Vaikka vohveli perinteisimmillään ei suosikkeihini kuulukaan on tämä kyllin mehevää, että maistuu siis hyvältä. Eri osa-alueet ovat sopusoinnussa keskenään. Perushyvää rouskuteltavaa.

Iikka 15.07.2012
Näyttää tavalliselta Fanipalalta, mutta tuoksuu voimakkaasti mansikka(esanssilta). Myös maussa on mansikkaa. NormiFani on ehdottomia suosikkejani suklaakeksisaralla. Tähän mukaan sullottu maku on ylimääräistä ja turhaakin minun mielestäni. Tämä on jopa alkuperäistä makeampi. Joka tapauksessa hyvä keksi.

Kirsi I 15.05.2012
Jo pussi tuoksuu mansikkaesanssille. Samoin fanipalassa on voimakas keinotekoisen mansikan tuoksu. Vohvelikeksi on päällystetty maitosuklaalla, mutta maistuu vain tunkkaisen pistävävälle mansikalle ja kuitenkaan ei oikealle mansikalle. Keinotekoinen maku ei innosta.

Anja 31.05.2008
Mansikkainen Fanipala. Esanssinen tekomaku. Ei miellytä. Maku ja rakenne eivät oikein sovi yhteen.

Henriikka 31.05.2008
Näissä fanipaloissa mansikan tuoksu on todella vahva ja se houkuttelee maistamaan. Kappas, maistaessa tämä ei olekaan niin houkutteleva, kuin tuoksutellessa. Mansikan maku ei ole yhtä selvä, kuin sen tuoksu. Suklaa ei maistu ollenkaan. Varmasti tämänkin olisi lasten mieleen, juuri tuon epämääräisen mansikan makunsa takia. Tuntuu, ettei tässä vohvelikaan ole niin suussa sulavaa, kuin muissa fanipaloissa. Tuon epämääräisen mansikan maun tahtoo äkkiä huuhdella vedellä pois suustaan. Arvosanaksi annan 2, piste tulee lupaavasta tuoksusta, mutta maku tuottaa suuren pettymyksen.

Meeri 09.05.2008
Mansikan maku peittää alleen suklaanmaun. Ajatus on loistava, mutta jokin tässä yhdistelmässä ei oikein toimi. Tekee mieli antaa 2,5 pistettä, mutta joudun fanipalojen ystävänä pyöristämään kolmoseen.

Tuula 07.05.2008
Imelää ja äitelää, ei sytytä millään tavoin. Jättää kitalakeen tahmean jäljen.

Kaisa 07.05.2008
Maussa maitokreemiä, aavistuksen esanssimainen, jälkimakuna ei kerrassaan anna eikä lupaa mitään.

Milla 13.04.2008
Fanipalojen muoto ja koko ovat miellyttävät, yksi tai kaksi haukkua per vohveli riittää. Samoin se, että nämä tulevat pussissa rasian sijaan edesauttaa käden eksymistä vohvelipalojen sekaan uudemman kerran, ymmärrän jos joku kokee nämä addiktoiviksi! Vahva esanssimansikan tuoksu (vai haju?) vie muistoni lapsuuteen, jolloin kesällä mökillä syötiin *yöks* kasvisrasvajäätelöä mansikkavohveleilla. Maku on todella teennäinen ja makea, olisiko lapsille suunnattu tämä laji? Ei ainakaan minulla toimi.

Elina 13.04.2008
Tämä on selvästi tehty houkuttelemaan lapsia, lisäaineen haju on voimakas ja etova. Vohvelia oli paljon, eikä se ollut positiivinen juttu. Mansikka tässä maistuu jopa hieman kitkerälle, eikä vaniljakaan sitä pysty pehmentämään. Tästä tulee mieleen penisilliini, jota jouduin kerran lapsena syömään ja se ei ainakaan ole hyvä juttu!

Salla Elina Salo 13.04.2008
Lapsuusmuistot palasivat mieleeni. Nämähän ovat ihan saman makuisia kuin mansikkavohvelit, ilman suklaapäällistä. Niitä äiti laittoi aina syntymäpäivillä esille. Mansikka on kaukana oikean mansikan mausta, tätä voisi myydä minä tahansa punaisena marjana. Mehukas, mutta mitäänsanomaton vohvelipala.

Minna Hi 09.04.2008
Tuoksuu esanssimansikalle... Kuin makuhuulirasvat. Maku on kevyen metsämansikkainen, tässä on sopivassa suhteessa vohvelia ja täytettä. Melko kevyt ja hötöinen, mansikan keinomaku hieman häiritsee.

Saila 04.04.2008
Mansikkainen tuoksu. Maussa mietoa mansikkaa. Ihan jees, mutta mansikanmakua saisi olla enemmän jotta sillä olisi mitään lisäarvoa. OK vohvelikeksi.

Sanna K 04.04.2008
Todella keinotekoisen makuinen mansikka-aromi puski läpi ja peitti suklaan maun. Vanilja maistui sopivasti ja koostumus on tutun rapea ja maukas. Vain tuo mansikka ei mielestäni sopinut tähän herkkuun juuri millään tavalla, jälkimakukin kesti pitkään kerranki ku en olis sitä halunnut.

Kai 04.04.2008
Hajussa tuntuu ensin lakritsi, sitten omena. Puraisun jälkeen suuhun tuli ihan hyvä hedelmäinen maku. Kuultuani että maku on mansikka en olisi ikinä uskonut kun ei tuo maistu yhtään mansikalle.

Janne J 28.03.2008
Mmm.. nyt on Fanipalassa jotain pirteää extraa mukana maussa, jotain mitä en ilman syvämaistelua pisty sokkona nimeämään (jälkikäteen nuuskaisin yhtä palasta ja selvästi mansikaltahan se tuoksui..). Hyviä siis, maistuisi useampikin.

Jarkko 27.03.2008
Todella huomattava mansikkainen tai muu marjaisa tuoksu. Tuoksu vielä korostuu kun murskaan vohvelin vasta juurihoitoa saaneella hampaalla (joka ei kuitenkaan ole ainoa suussani...). Marjaiset suklaat ovat monesti mieluisia, mutta tästä en ole ihan varma. Onko tämä vähän liian kirpakka vai pitäisikö minun istua kesämökin laiturilla kesähelteellä sääskien syötävänä näitä mutustellessa? Tässä talvisessa tilanteessa en kykene antaamaan kolmosta enempää.

Satu 27.03.2008
Jopa nuhainen nuuskaisu paljastaa välittömästi, että tämä tuote sisältää mansikkaa. Siis sitä esanssia ja vieläpä pistävää sorttia. Maku jatkaa samaa esanssin viitoittamaa linjaa, mutta vaikutelma ei onneksi tunnu ihan niin voimakkaalta kuin mistä tuoksu antoi varoituksen. Ostin näitä kerran töissä kahvipöytään ja ilmassa leijaili halvan mansikkaisen hajuveden tuoksu vielä pitkään jälkeenpäin... Mansikka toimii suklaassa vain aitona versiona.

Antti H 27.03.2008
Marjainen tuoksu ympäröi suklaapalaa, mieleen tulee jopa mansikkajäätelö. Puraistessa mansikkainen vohveli peittää suklaan maun miltei kokonaan alleen. Maku ei ole vastenmielinen, mutta ei minun makuuni.

Susanna K 27.03.2008
Mansikkainen tuoksu vohvelissa jo ennen kuin suu tavoittaa palan. Suklaan osuus jotenkin laihaa muttei kuitenkaan haitaksi asti. Mansikan makua olisi saanut ollan pikkuriikkisen enemmän. Tästä fanipalasta tuli jotenkin light-olo, kevyen makuista popsittavaa...ei kai kuitenkaan! :)

Päivi 27.03.2008
Tuoksuu mansikalle. Herkullinen yhdistelmä. Kirpeää. Tän syö ihan hujauksella. Jälkimaku mielyttävä.

Antti K 27.03.2008
Fanissa jotain pirtsakkaa sisällä, oisko sitruunaa (?). Ihan mukava ylläri näin alkuun, toinen pala ei enää ole yhtä pirtsakka koska suu on jo turtunut eli pirteys ja yllättävyys katosi. Liian vähän suklaata!

Kaarina 27.03.2008
Tuoksu houkuttaa. Vohveli rapeaa. Täyte tuo hieman esanssimaista makua. Jälkimaku kirpeähkö. Olisi varmaan kahvin kanssa hyvää - poistaisi esanssimaisuutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset