Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International daim forest fruits
Tuotteen Mondelez International daim forest fruits valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,45 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 31.05.2008
Taas kerran joudun kysymään että miksi tällaista edes tehdään?! En voi kuvitella, että tästä tulisi hitti, sillä niin outo on tuo marjan maku yhdistettynä Dajmin perusmakuun ja rakenteeseen. En saa edes selvää onko marjaisuus suklaassa vai krokantissa, mutta päättelen, että suklaassa. Tulee mieleen lapsille annettava vaaleanpunainen penisilliinitökötti, se joka ruiskulla pakotetaan vastaan hangoittelevan pienokaisen suuhun, haju on aivan sama! Eikä tätä minunkaan suuhun saisi muuten kuin pakottamalla, ei kiitos.

Elise P 31.05.2008
Tuoksu erilainen kuin normi-Dajmissa. Tuttu rapeus. Marja ei maistu heti, tuntuu, että tämä ei ole normiDajmia, vaan tässä on jotakin muuta. Marjaisuus taittaa makeutta sopivasti. Mutta maku on esanssinen, ja marja + suklaa on outo yhdistelmä.

Eeva 31.05.2008
Esanssikamaa! Dajm sinänsä on hyvää, mutta miksi tällainen vaihtoehto on pitänyt kehittää? Maku tuntui olevan lähinnä suklaapäällysteessä. Sen takia luulen maku”elämyksen” jääneen niin kehnoksi.

Meeri 28.05.2008
En ymmärrä, miksi Daimiin on ollut tarvetta lisätä mieto esanssin maku. Uudet makukokeilut ovat lähtökohtaisesti piristäviä, mutta tämä on selkeästi perus-Daimin sabotoimista.

Kati 28.05.2008
Daim on vanha suosikki iki-ihana rakenteensa vuoksi. Hedelmäinen (enemmän kuin marjainen) esanssi ei sitä täysin pilaa, mutta originaali on tässä tapauksessa paljon parempaa. Krokantti on silti mahtava!

Susanna K 22.05.2008
Daim uutuus jossa maistuu erilaiset marjat eli metsän marjat vapaasti suomennettuna. No juu, suklaa kyllä tuoksuu marjoille mutta makuna niitä tuskin huomaa. Suklaan sulattua suuhun jäljelle jää tavanomaiseen daimsuklaatyyliin ne mantelikrokantit eikä muuta. Kaipaamaan jäin enemmän suklaaseen niitä marjaisia makuja. Tässäkin tapauksessa perusdaim parempaa kuin tämä uutuusversio, vähän niinkuin nyhjästä tyhjä...

Hanna-Maria 21.05.2008
Paketin aukaistaessa tuoksahtaa lievä marjojen tuoksu, ihan on siis ensivaikutelma hyvä, mutta kun maistaa niin marjojen maku ei kauaa suussa maistu vaan tämä daim maistuu oikeastaan melkolailla samalta kuin "alkuperäinen" ja oikea daim. Jälkimaku hieman tunkkainen.. tulee sellanen olo ett on pakko saada jotain juotavaa perään..

Salla Elina Salo 16.05.2008
Mansikkamehutiivisteen tuoksu on hallitseva nuuhkaistaessa, suklaa jää kauas. Makuna tuo tiivisteinen lisämauste ei kuitenkaan täysin pilaa suklaata, muttei tuo siihen mitään hyvääkään. Oletin tämän metsämarjaversion maistuvan alkuperäistä raikkaammalta, mutta sitä tämä ei kyllä ollut ollenkaan. Keskinkertainen kokeilutuote.

Antti M 14.05.2008
Jälleen yksi variantti Daim-patukasta - tällä kertaa metsämarjainen, joka ei kyllä herätä innostusta ajatuksena. Tuoksu on selkeän mustikkainen mutta maku ei oikein sovellu tämän(kään) suklaan kanssa; mantelikrokantti on taas ihan samaa vanhaa tuttua eli hyvää. Kokonaisuus hieman tyrmää maullaan eli ei tästä suosikkia tule; ennemminkin jälkimakuna punkeaa pieni oksettava säväys mustikkaa kurkkuun. Siinä ja siinä kohtuullinen tuote mutta ei tätä toiste tule varmaankaan ostettua...

Päivi 09.05.2008
Hoksin kioskilla uutta Daimia. Riemuvinkaisu pääsi, että tuota pitää ostaa. Metsämarjan makuinen. Jo avatessa tuoksahtaa marjainen tuoksu. Suklaa kyllä hieman hajonnut pakkauksessa. Puraistessa hajoaa vielä enemmän. Marjainen maku tulee suuhun heti. Kirpeää, mutta yllättävän pistävä ja tunkkainen maku. Vähän pettymys tämä makuelämys. Jälkimaku jotenkin karvas ja epämiellyttävä. Jää sellainen hämillinen ja pettynyt olo. En osta toiste.

Jarkko 09.05.2008
Ennakkoon ajateltuna epäilyttää hieman tämä yhdistelmä, jossa Daimin krokantti ja metsämarjat yhdistetään. Kun paketin repäisee auki, metsämarjojen (ainakin mustikan ja vadelman) tuoksu tulee selkeänä vastaan. Lähempää kuin nuuskaisen patukkaa, se tuoksu muuttuukin hajuksi... Puraisen patukasta pikaisesti palasen ja laitan hampaat töihin, kuten Daimia syödessä kuuluu. Marjainen maku häviää tässä vaiheessa aika tehokkaasti. Vain pienenpieni marjojen maun vivahde tuntuu suussa, kun patukkaa rouskuttelee. Loppujen lopuksi ero normaaliin Daimiin on niin pieni, että en osaa sanoa kumpi on parempaa. Ehkäpä ne ovatkin yhtä hyviä, eikä erotkaan todellakaan ole suurensuuret.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset