Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

LU fanipala green apple
Tuotteen LU fanipala green apple valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Kaakaolehmä 19.09.2012 : Paras Fanipala! Omena tuntuu aina välillä kirpeinä kiteinä, nam!

Sepi 14.01.2011 : Ihanan raikkaan hapokkaita.

suklaahirviö 25.09.2010 : Mikähän siinä on, kun nykyisin tuntuu kummallisia suklaamakuja tunkevan markkinoille? Maistaja hämmentyy - kuten nyt kävi minullekin. Omena ja suklaa eivät mielestäni sovi yhteen. Kumpikin on makuna hyvä, mutta yhdistelmässä on jotain ehdottoman.. outoa? Tämä uutuus ei varsinaisesti ollut pahanmakuinen, mutta merkillinen ja kirpeä. Omena maistui selkeästi omenalta ja suklaa suklaalta, joten siitä plussaa. Onhan niitä sellaisiakin suklaita, jotka eivät edes onnistu maistumaan siltä mitä paketti kuvaa. Jään kuitenkin puistelemaan päätäni ja ihmettelemään tähän tuotteeseen umpirakastunutta puolisoani.

Chi 11.09.2010 : Lyhyestä virsi kaunis: liian makeaa, yök!! Omenan (keinotekoinen) aromi on hyvä, ihanan kirpeä, mutta jälkimakeus saa lähes yökkimään. Idea oli taas kerran kiva, toteutus ontuu (taas kerran...). Miten olisi joku "30% vähemmän sokeria"-uutuus seuraavaksi? Mauksi ehdotan kirsikkaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset