Laatusuklaa

DELICIEST Suklaalevyraadissa

Deliciest maisku valkosuklaa-vadelma
Tuotteen Deliciest maisku valkosuklaa-vadelma valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Deliciest -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Annamari 06.03.2019
Voi miten söpö kääre! Tuote on valkosuklaakuorinen rahkapatukka vadelmaisella sydämellä. Makeaa! Ei maistu lainkaan valkosuklaalta. Tulee moussekakku mieleen, jälkiruokamainen kokemus.

Jenni V 23.07.2016
38-grammainen rahkapatukkasarjan kausimaku, jossa kuorrute on valkosuklaan makuinen ja sisällä on vadelmatäytesilmäke. Avatessa patukka oli tahmaisen kosteuden peitossa, mutta kuorrute oli yhtenä palana, silti tahmaista patukkaa oli vähän ikävä syödä. Itse maku oli ihan hyvä, valkosuklaa ja vadelma sopivat hyvin yhteen. Kuorrutteessa tosin selkeästi maistui, että se ei ollut kovin laadukasta vaan rakeista makeaa bulkkia. Myös rahkatäyte olisi voinut olla aavistuksen vähemmän makeaa. Mutta ihan maukas pikkuherkku tämä silti oli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset