Laatusuklaa

DELICIEST Suklaalevyraadissa

Deliciest maisku créme brûlèe
Tuotteen Deliciest maisku créme brûlèe valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Deliciest -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 13.01.2019
Uudistunut ja aikuisempi pakkaus kuin aiemmissa Maiskuissa. Patukassa on maitosuklaakuorrute ja selkeä paahtuneen sokerin tuoksu. Makua en sokkona tunnistaisi creme bruleeksi. Maistuu ihan perus rahkapatukalle, vaikkakaan maku ei ole erityisen hapan.


Jenni V 10.05.2017
Kevään maisku-uutuus ei olekaan enää kääritty lapsille suunnattuun eläinkääreeseen, outoa... 38g patukan päällä on ohut kerros kaakaokuorrutetta, ja sisällä paksua valkoista rahkatäytettä sekä keskellä kulkeva silmäke paahtovanukkaan makuista kinuskia. Miinusta taas äärimmäisen vaikeasta rakenteesta, näitä on vaikea kaupasta ehjänä tuoda tai muutenkaan kuljettaa välipalana. Kaakaokuorrute on vetistä kosteuden tiivistyessä jääkaapissa sen pinnalle, mutta muuten tämä on ihan mukava herkku. Paahtovanukkaan maku on selkeä, ja se sopii ihan hyvin aavistuksen happamaan rahkan makuun. Rasvaistahan rahka on rasvattomien maitotuotteiden ystävälle, mutta jälkiruoaksi ihan hyvää... Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset