Laatusuklaa

SCHWARTAUER WERKE Suklaalevyraadissa

Schwartauer Werke corny big coconut
Tuotteen Schwartauer Werke corny big coconut valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Schwartauer Werke -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 15.01.2019
Vaaleaa muromassaa, jossa sekaisin muroja, ehkä kaurahiutaleita ja kookoshiutaleita. Pohja on kuorrutettu suklaalla. Ihanan voimakkaasti tuoksuu kookokselta, houkuttelee maistamaan. Rakenne on sitkeä ja murot rouskuvat kevyesti. Kookos maistuu ja makeutta on sopivasti. Suklaa tässä on selvässä sivuroolissa ja tuntuu että patukan "arvo" olisi sama ilman sitäkin. Lopussa liika makeus hieman häiritsee. Lajissaan maukas tuote. 3,5 eli 4p.

Jenni V 01.11.2014
Yksittäisenä myytävä 50-grammainen myslipatukka. Kuorrutenmaitosuklaata on ainoastaan patukan alapinnassa, mutta sitä on runsaasti, 20%. Myös kookoshiutaleita on todella reippaasti, 17%. Sitä näkyykin runsaasti myslimassan seassa, joka itsessään on kalvakkaa, enimmäkseen riisimuroista koostuvaa, joukossa on muutamia keltaisempia maissihiutaleita väriä antamassa.

Vaikka patukka on kalvakan näköinen, tuoksu on muhevan kookoksinen, ja samoin maku. Patukka ei ole lainkaan kuiva, siitä pitävät huolen kookos ja suklaa. Patukka on tietenkin kohtuullisen makea, mutta ei niin paljon että se minua olisi häirinnyt. Mehevyydestä neljä pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset