Leader Vegeway

FREY Suklaalevyraadissa

Frey chocobloc noir 55%
Tuotteen Frey chocobloc noir 55% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Frey -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Hanna P 06.11.2009
Mielenkiintoisia paksuja suklaansuikaleita. Suklaa on erittäin tummanruskeaa, lähes mustaa ja joukossa on valkoisia muurilaastin näköisiä hippusia. Onneksi kuitenkin maussa myös hieman makeutta, joten suklaa ei niin kitkerää kuin tummuus antaa odottaa. Aivan mukavan rohisevaa ja hauskaa pureskeltavaa suussa. Mukuaistini ei ole kuitenkaan vielä kyllin kehittynyt aivan näin tummiin suklaisiin, mutta jostain tällaisesta voisi makumieltymystensä laajentamisen tummiin suklaisiin päin aloittaa.

Iikka 30.10.2009
Kivan näköisiä tummia paloja joissa pirteitä vaaleita sattumia. Tuoksu on voimakas tumma. Aluksi suklaa maistuu laimealta, mutta loppua kohti maku voimistuu ja tummistuu. En löydä sattumien makua, mutta ne tuntuvat suussa. Tumman suklaan ystävä on löytänyt uuden hyvän tuotteen.

Sanna K 30.10.2009
Hassun mallinen suklaapala, joka näyttää vähän tobleronen tummalta versiolta ulkonäöllisesti. Ja makukin on kieltämättä samanlainen! Tumma suklaa on hyvää eikä yhtään kitkerää. Myös seassa olevat vaaleat murut on hyviä, nämä on varmaan jotain nougat-paloja? Tumman suklaan ystäville hyvä herkutteluvaihtoehto. Plussaa myös pienestä koosta - sekä palojen, että patukan; ei tarvi ostaa kilon levyä kerralla.

Kai 30.10.2009
Näyttää ja tuoksuu siltä mustassa paketissa olevalta tobleronelta. Koostumuskin on identtinen joten sen täytyy olla sitä, vaikkakin pienempinä paloina. Vaikka en tummasta suklaasta hirveästi pidäkään, niin tämä on kuitenkin ihan syötävää.

Susanna K 30.10.2009
Tummaa suklaata joka palan puolesta näyttäisi Tobleron suklaalta. Maku on tummalle suklaalle ominaisen sokerinen mutta siedettävä. Tämä on niin taloussuklaan oloinen kuin olla voi vaikka seassa onkin pähkinää. Tavis suklaa loppujen lopuksi.

Jarkko 07.04.2009
Kuva pahvikääreen päällä paljastaa, että jonkinlainen Toblerone-klooni on kyseessä. En pidä Tobleroneista. Kun tästä käärii pahvin ja folion päältä, niin patukka näyttää rivilliseltä kiiloja. On täysi mahdottomuus saada yhtä kiilaa irti, vaan ne irtoavat aina pareittain. Kun sitten yritän hampailla irroittaa kaksi kiilaa toisistaan, saan aikaiseksi hammassärkyä. Haukataan sitten poikittain jonkinlainen palanen suuhun. Suklaa on aivan karmean makeaa ja samalla tunkkaista kuin talven yli varastossa säilytetyt kesärenkaat. Suklaan seassa on runsaasti jotain valkoisia murusua, mutta niistä ei irtoa makua eikä tuntumaa lainkaan. Liiallinen makeus yhdessä tunkkaisen maun kanssa tekee tästä varsin etovan tuotteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet