Fazer

FREY Suklaalevyraadissa

Frey suprême tiramisù
Tuotteen Frey suprême tiramisù valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Frey -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 25.09.2009 (Jäsenprofiili)
Ihana isoja suklaalaattoja, geometrisellä raidoituksella pinnassaan. Maitosuklaan välissä välissä valkoista täytettä. Haukkaan siis suurin odotuksin, mutta voi! Tämä nyt sitten on jotain vastenmielistä makua täytteessä, mistä en pidä…Kahvia? Kyllä joku varmaan tykkää, mut minä en!

Iikka 25.09.2009 (Jäsenprofiili)
Täytesuklaata jossa kiva lattana muotoilu. Maku on voimakkaan kahvinen. Todella pehmeä ja suussa sulava palanen joka katoaa suusta nopeasti aiheuttaen halun ottaa lisää.

Susanna K 25.09.2009 (Jäsenprofiili)
Suklaa tuoksuu vahvasti liköörille. Maun puolesta suuhun tunkee kahvin ja liköörin maku, mikä saa hieman tökkimään. Koostumukseltaan liian makeaa mielestäni tämä suklaa. Antaa lopuksi aika ällöttävän olon.

Jari 25.09.2009 (Jäsenprofiili)
No niin, nyt tuli paras palanen. Kahvin makuinen täytesuklaa. Upeasti maistuu suklaa ja kahvi. Jälkimaku on upea. Hajukin kutsuu ahmimaan tätä Täyte on kiinteä, pehmeänmakuinen. Sopii kahvin kera nautittavaksi. Tää herättää kahvin himonkin.

Päivi 25.09.2009 (Jäsenprofiili)
Kahvin tuoksuisia isoja litteitä palasia, jonka sisällä on jotakin vaaleaa. Selvä kahvin voimakas maku tulee ensipuraisulla suuhun. Ihan kuin maitokahvin jälkeinen maku. Vaikka kahvin ystävä en olekkaan, mutta tämä on mahtava maku.

Jarkko Karhunen 21.04.2009 (Jäsenprofiili)
Kääreen päälypuolella jo paljastetaan, että levy on maitosuklaata mascarpone-täytteellä. Levy on varsin ohut ja siitä vähäisestäkin korkeudesta täyte vie ainakin puolet. Kokonaisuudesta löytyy kyllä tuttuja tiramisun makuja, mutta varsinkin jälkimaussa löytyy myös makuja, joita en kaipaisi: Hieman kahvinporojen ja saippuan sekoitusta, jälkimmäinen tosin onneksi varsin mietona, mutta läsnä kuitenkin. Kuinka hyvää tämä olisikaan voinut olla, jos täytteessä olisi kreemimäisen massan lisäksi vähän kuivakakun palasia...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet