Leader Vegeway

FREY Suklaalevyraadissa

Frey classique lait extra fin
Tuotteen Frey classique lait extra fin valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Frey -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Susanna K 06.08.2009
Pehmeän kermainen maitosuklaa jossa maistuu aavistuksen verran pähkinää. Tästä suklaasta tulee mieleen tryffeli tai oikeastaan nougatsuklaa. Muutama pala poistaa suklaanälän mutta tätä nauttiikin ihan mielellään vain pienissä erissä. Täyteläinen koostumus kaikinpuolin.

Jari 31.07.2009
Taitaa olla maitosuklaata. Maku pähkinäinen suklaa. Jälkimaku on kiva, tätä voisi jopa tarjota vieraillekkin. Liian hyvää kotiin ostettavaksi, koska katoaa toiseen (=vaimon) suuhun.

Päivi 31.07.2009
Litteä ja pehmeän makuinen maitosuklaa, joka sulaa hyvin suussa. Maku leviää täyteläisesti. Hivenen toffeen makua seassa. Todella hyvää suklaata.

Jarkko 13.05.2009
Erikoisen fiiniä maitosuklaata luvataan kääreissä. Kohtapa se totuus paljastuu. Suklaan tuosksusta ainakin tulee lähinnä joulukalenterit mieleen. Palasen kun laitan suuhuni, niin totean onneksi, että ihan joulukalenterisuklaan oloista tämä ei onneksi ole koostumukseltaan. Melko kermaisen ja paksun oloista itse asiassa, joskin todella vaaleaa. Kaakaon maku on hyvin mieto. Ihan jees, mikään ei tässä varsinaisesti ärsytä. Tai no, oikeastaan tässä ärsyttää juuri se, että tässä ei ole oikein mitään pointtia. Perustavallista vaaleaa maitosuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet