Fazer

FREY Suklaalevyraadissa

Frey chocobloc orange
Tuotteen Frey chocobloc orange valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Frey -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 24.08.2012 (Jäsenprofiili)
Makuyhdistelmä vaikutti mielenkiintoiselta, appelsiinin makuista maitosuklaata ja nugaata. Patukka oli kivassa formaatissa, yhdisti royalia pienten palojen kaurtta, tobleronea pähkinä -hunajan kautta ja fazerinaa maun kautta. Mutta... Suklaa oli tosi pehmeää ja palojen irrottaminen oli vaikeaa. Maku oli ok mutta todella makea, vähän liian. Ihan jees mutta on toblerone parempi.

Marika 20.04.2012 (Jäsenprofiili)
Erikoista, että Freyn neljästä 100g patukasta vain yksi on lisukkeellinen, ja se on appelsiini. Tarkoitan, että tässä on sen asiaankuuluvan mantelihunajanougatin lisäksikin jotain lisuketta :) Joka tapauksessa tuotteen koostumus on tasapainoinen ja appelsiinin maku selkeä. Harvoin nougat ja hunaja on istutettu näin hyvin maitosuklaan toveriksi. Tuote on appelsiinisen makea olematta äitelä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani