Leader Vegeway Leader Vegeway

MCVITIE'S Suklaalevyraadissa

McVitie's digestives milk chocolate
Tuotteen McVitie's digestives milk chocolate valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki McVitie's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 29.08.2014
Digestive-keksit ovat olleet suurta herkkuani noin kymmenen vuotta sitten, mutta sen jälkeen on ollut aikas pitkä tauko kun olen niitä maistanut. Tykkäsin näistä sen takia että nämä tuntuivat astetta terveellisemmiltä, kun maku on jotain makean keksin ja suolakeksin väliltä, ja mukana on myös täysjyvää.

Nyt kaupasta tarttui mukaan versio, jossa on 30% maitosuklaakuorrutetta. Paketissa toitotetaan wholemeal goodnessia, mutta todellisuudessa tuoteselosteessa on vaivaiset 9% täysjyvävehnää. Myös sokeria oli tietenkin tässä maitosuklaaversiossa enemmän kuin tavallisessa digestivessa, eli aika lailla tavallisesta suklaakeksistä on nyt kyse.

Pinnan kuorrute on koristeellisen aaltoileva, ja pohjassa on mcvitie's digestive -teksti. Keksit ovat isoja digestivemäiseen tapaan. Haukkaan. Onpa pehmeää ja rasvaisen tuntuista, muistin että digestiven rakenne olisi ollut kovempi ja "rämmäleisempi". Keksimassa on sileää, ja ajoittain maussa tulee vastaan suolaa. Makeutta ei ole kovinkaan paljoa, mutta sitä tulee makuun kuorrutteen maitosuklaasta. Suklaata on aika ohuelti, eikä se ole ihmeellisen makuista. Jotenkin kokonaisuus tuntuu tasapainottomalta... Tavallaan suola ja suklaa kyllä sopivat yhteen, mutta olisin halunnut keksin olevan vähemmän rasvaista ja kovempaa, "täysjyväisempää". Eli jatkossa lähtee varmaan sitten ostoon ihan tavalliset digestivet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet