Leader Vegeway Leader Vegeway

MCVITIE'S Suklaalevyraadissa

McVitie's digestives snack bar hazelnut & milk chocolate
Tuotteen McVitie's digestives snack bar hazelnut & milk chocolate valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki McVitie's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 06.07.2016
6kpl 31,5 gramman myslipatukoita sisältävä pakkaus, tai oikeastaan nämä patukat ovat jotain pähkinä- keksi- ja myslipatukan väliltä, onhan brändissäkin jo mainittu digestive. Pohjana on 13% kerros maitosuklaata, ja sen päällä jännä sekoitus 23% murenevaa graham-keksiä, hiutaleita, muroja ja 5% hasselpähkinää. Pinnalla kaiken kruunaa vielä pähkinäpatukoista tuttu "siirappi" eli siis sellainen läpikuultava tahmainen makea massa.

Makeutta patukassa piisaa kyllä vähän liiaksi, digestiveistä tykkään nimittäin juuri sen takia etteivät ne ole liian makeita. Ainakin tuon makean siirapin olisi helposti voinut jättää patukasta pois. En myöskään tiedä toiko tuo keksi patukkaan mitään lisäarvoa, se jää pähkinän ja makeuden jalkoihin ja lisää patukan kuivuutta ja murenevuutta. Tavalliset myslipatukat ovat mielestäni parempia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet