Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kokonainen hasselpähkinä maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kokonainen hasselpähkinä maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 16.10.2008
Kultasuklaan tuttua maitosuklaata ja kokonaisia hasselpähkinöitä. Yhdistelmä toimii erittäin hyvin, joskaan minua ei häiritsisi lainkaan, jos pähkinät olisivat vähän tiheämmässä. Pähkinöiden kokonaisuus (siis murskatun vastakohtana) on erittäin hyvä veto, se tekee pähkinän mausta täysvaltaisemman, kun sellainen suuhun sattuu. Ehdottomasti parhaimpien pähkinäsuklaiden kastissa.

Sanna K 16.12.2007
Ompas kummallisen isoja pähkinäpaloja, jokaiseen palaan ei varmaan edes riitä, mikä kyllä on pieni pettymys. palat vähän pienemmiksi ja tiheämpään niin ei tule tappelua kavereiden kanssa. Suklaan maku hyvä, pähkinä melko perinteistä. Hyvää mutta ei tarpeeksi noustakseen suosikiksi.

Tytti 13.12.2007
Tässä on onnistunut yhdistelmä. Napakkaa suklaata ja napakoita isoja hasseleita siellä täällä. Toimii, koska molemmat elementit ovat samaa kovuusastetta. Makuyhdistelmänä loistava.

Minna Hi 10.12.2007
Tuoksuu perusmaitosuklaalta. Seassa kokonaisia tosi isoja hasselpähkinöitä, n. 2-3 / pala. Pähkinät ovat tässä suklaassa loistavia, juuri oikeassa suhteessa suklaaseen nähden. Suklaa ja pähkinät tasapainottavat toisiaan; suklaan makeus vähenee ja pähkinöiden vahva maku mietonee = hyvä.

Janne J 10.12.2007
Aika tavanomaista makeahkoa vaaleaa maitosuklaata, jonka keskeltä löytynyt pähkinä oli kuivakkaan tunkkaisen epämiellyttävä. Ei rapoista.

Antti K 10.12.2007
Hyvää suklaata, isot palat mutta kokonaiset pähkinät on vähän liikaa mulle. Maku on pähkinöissä laimea ja huonosti pureskeltava koostumus, Rouheena pähkinät niin vois olla parempi.

Terhi 10.12.2007
Pähkinäsuklaat ovat minun lempparini ja tämä oli todella hyvää, suussa sulavaa. Ainoana miinuspuolisena kommenttina voisin sanoa sen, että pidän enemmän rouhitusta pähkinästä suklaassa. Se jakautuu tasaisemmin suklaaseen kuin kokonaiset pähkinät. Muuten maku oli todella hyvä ja suosittelen lämpimästi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani