Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa konvehti mansikkaruusu
Tuotteen Kultasuklaa konvehti mansikkaruusu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 15.01.2018
Kauniin vaaleanpunainen pyöreä konvehti, jossa päällä on kohokuvioitu ruusu. Suklaa on aidolla mansikalla ja mansikka-aromilla maustettua valkosuklaata, ja sitä on todella runsaasti, olisiko sisällä ollut ehkä pienoinen kerros kiinteää maitokreemitäytettä. Anyway, suklaa on tässä hallitsevassa asemassa, ja vaikka se erittäin selkeästi on laadukasta ja erinomaisen rakenteen omaavaa, en pitänyt mansikkasuklaan jotenkin teennäisestä, mansikkapastillit mieleen tulevasta mausta ihan hirveästi. Ristiriitaiset tunteet, joten arvosana asettuu keskelle kolmoseen.

Saila 31.01.2008
Houkutteleva tuoksu, suorastaan suloinen ulkonäkö! Maku on herkullinen, tuo mieleen kesän ja mansikkajäätelön, seassa on mansikkahippusia. Muista Villiruusuista poiketen ei sisällä täytettä, vaan mansikkaisuus on suklaassa itsessään. Ehkä näitä ei kovin monta peräkkäin söisi, mutta jossakin konvehtisekoituksessa muunlaisten suklaiden seassa toimisi loistavasti erikoisuutena ja ulkonäöllisenä piristäjänä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani