Mainospaikka vapaana

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa minttu valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa minttu valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Annamari 15.12.2018
Voimakas vihreä väri, tuoksu on "fresh mint" eli hammastahna. Koostumus on hyvä. Minttuinen maku, raikas. Ei tämä oikein suklaata muistuta.

Olli P 10.05.2013
Vaalean vihreän värinen suklaa, joka on paksu. Minttu tuoksuu selvästi, hieman hammastahnamaisuutta mutta ei pahoin. Suklaa on pehmeä ja paksuus tekee sen että suklaa on mukava pureskeltava. Suklaan seassa ei ole minkäänlaisia sattumia. Aluksi makuna tulee valkosuklaan pieni makeus, mutta varsin nopeasti minttu jyrää sen allensa. Hieman hammastahnamainen maku, mutta ei häiritsemiseen asti. Mintun maku voimistuu syödessä ja on myös jälkimakuna. Mintun maku pysyy suussa todella kauan jos ei juo mitään päälle. Suklaa jää tässä taustalle lähes täysin.

Minna Hi 07.05.2009
Johan tuoksuu mintulta. Ei houkuta kauheasti maistamaan, sillä väri on mintunvihreä. Melko rasvainen, mintun maku on voimakas. Suklaa on valkosuklaata, joka maistuu kyllä imeskeltäessä. Jännä maku; minttu on hyvää, mutta sopisi ehkä paremmin ruskean suklaan kanssa.

Kati 07.05.2009
Tuoksuu voimakkaasti Pepsodent-hammastahnalle. Aukaisee tukkoisen nenän tehokkaasti - suorastaan funktionaalinen elintarvike! Maku noudattaa samaa linjaa, eli muistuttaa kookosrasvan ja hammastahnan sekoitusta. Olen sanaton.

Elise P 07.05.2009
Hurja väri ja vielä mielettömämpi tuoksu. Näyttää saippualta. Menthol tunkee nenään kuin hurrikaani. Minttu, minttu, minttu, eihän tässä suklaa edes maistu. Raikas, suun täyttävä maku, jonka jälkeen kitalakeen jää ehta rasvakerros. Vaikka olenkin minttusuklaan(kin) ystävä, ei tästä tule uutta suosikkia, minttu puskee läpi liian vahvasti.

Mikko 07.05.2009
Suuvettä pakattu suklaapalaan. Mielenkiintoista. Hajun perusteella taitaa olla odotettavissa raikas Huugo. Maku piparminttuinen ja toffeinen, mutta palan pastellinsininen väri häiritsee makuelämystä, kun päässä koko ajan pyörii lapsuuden muistot Vademeicum -pullosta. Suklaa on nähtävästi vaaleata aika voista ja hyvin raikasta kiitos piparmintun. Suosittelen kurkun pesuun ja suun huuhteluun, en välttämättä maisteluun.

Milla 07.05.2009
Järkyttävän värinen, kirkas mintunvihreä suklaapala, näyttää karkilta, jossa näkyy aavistus tummempaa rouhetta. Tuoksu todella vahva minttu. Jännästi ensin tulee valkosuklaa ja vasta sitten vahva minttuöljy, vaikka toisipäin olisi voinut kuvitella. Itse suklaa on aavistuksen rakeista, rasvaista valkosuklaata, josta tuota rasvaisuutta kyllä tasapainottaa raikas minttu. Tosin tämä minttu ei ole sellaista ihanaa tuoretta minttua vaan tulee mieleen joku kamala after shave, ei tunnu ihanalta eikä raikkaalta. Harmillista.

Saila 21.02.2008
Väri on suorastaan hurja! Tuoksuu voimakkaan minttuiselta. Valkosuklaan häviää makujen kädenväännössä mintulle siinä määrin, ettei tässä välttämättä huomaa suklaata syövänsäkään... Kuulostaapa negatiiviselta, ei kuitenkaan ole tarkoitus moittia vaan tämä on mintun mielitekoon vallan loistava tuote. Hyvää on myös se, että kyseessä ei ole iänikuinen täytesuklaa vaan mintunmaku on koko suklaassa.

Antti H 01.10.2006
Hammastahnan värinen suklaa epäilyttää. Maku on todellakin minttuinen, jopa siinä määrin, ettei suklaa juurikaan maistu. Jotenkin kuitenkin houkuttaa ottaa seuraava palanen.

Satu 01.10.2006
Näyttää, tuoksuu ja maistuu hammastahnalta. Pikkuisen lämpimämpi ilma ja koostumuskin olisi sama. Vaihtoehtovalinta niille, jotka eivät kehtaa ostaa tuubillista tahnaa ja syödä sitä.

Jarkko 18.03.2005
Minttu dominoivana makuna, suklaata vain koostumuksessa, ei maussa lainkaan. Pehmeä koostumus ja harvoja minttusuklaita joissa ei ole mitään murusia tms seassa ja se on hyvä asia.

Susanna K 18.03.2005
Tuoksu minttumainen, maku aika neutraali, ei siis maistu mintulle vaan kermainen maku, sulaa suussa suht. hyvin. Palasuklaana helposti haukattava.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset