Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kokonainen hasselpähkinä tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa kokonainen hasselpähkinä tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 19.03.2008
Yleensä niin hyvä Kultasuklaan tumma suklaa maistuu kovin makealta tässä tuotteessa. Kymmenen palan ja sadan gramman paksu levy on muodollisesti kyllä pätevä mutta hieman epätasapainossa. Maitosuklainen hasselpähkinä on yleensä taattu hitti mutta ei ihan aikaansaa samanlaista himoa tällä kertaa.

Levyn pinta on tasainen ja pohjasta pilkistelee harvakseltaan pähkinän aiheuttama epämuodostuma. Olisiko ollut kenties tiheämmin asutettuna parempi kokonaisuus, jää hämärän peittoon... Toki tätäkin voi suositella helposti mutta nyt ei tämä kriitikko kykene keskivertoa parempaa arvosanaa antamaan. Joku toinen päivä, joku toinen tilanne...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani