Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mansikka maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa mansikka maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,62 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Nina M 05.05.2011
Maitosuklaa, jossa selkeästi mansikkapaloja. Tuoksukin on hyvin kesäinen. Maku on 'ihan' kiva. Hitusen ehkä pettymys ja tylsä. Jälkimaku on tympeä ja limainen.

Tapani P 05.05.2011
Tyypillinen Kultasuklaan maitosuklaa. Pienet mansikanmurut yrittävät piristää ylimakeaa makua, onnistumatta. Maista ja unohda.

Aki 05.05.2011
Voimakas mansikan tuoksu lupasi hyvää. Pieni pettymys siihen nähden, koska mausta
ei tuota voimakkuutta löytynyt. Hivenen lisää mansikkaa, niin kiitettävä olisi irronnut.

Mira 05.05.2011
Sopiva yhdistelmä suklaata ja marjoja. Marjan makua ei liikaa, joten yhdistelmä ei ole liian makea ja jaksaa syödä toisenkin palan, ilman että tulee huono olo. Yhdistelmä todellakin toimii! Pehmeä ja täyteläinen maku.

Antti M 30.09.2008
Yllättävän hywä maitosuklaa Kultasuklaalta - mansikanpaloilla varustettuna tällä kertaa. Hieman happaman oloiset kuivatut mansikat tasapainottavat sokerista suklaata kiwasti; ei tämä tosin napakymppi ole tuotteena edelleenkään, koska suklaa on kovin rakeista ja halpiksen oloista. Ei siis suussasulava makuelämys mutta keskivertoa parempi viritys silti.

Susanna K 02.05.2008
Muhevan täyteläistä maitosuklaata jonka sisällä täytteennä kuivattuja mansikanpaloja. Suklaa itsessään tiivistä maistosuklaata ja todellakin herkullista eikä liian makeaa. Mansikanpalaset hyvin mietoja eli maistaa kyllä mansikan mutta maku ei tule esiin häiritsevän kirpeällä tavalla kuten ehkä saattaa luulla. Todella maittava suklaa joka antaa täyden nautinnon viimeiseen palaseen asti.

Jarkko 25.04.2008
Maitosuklaata ja kuivattua mansikkaa, aivan herkkua! En malta millään olla pureskelematta tätä, mutta ehkä nuo mansikanpalaset kaipaavatkin juuri sitä. Mansikan maku on raikas, mutta nyt tulee sellainen tunne, että mansikassa on vähän kitsasteltu. Jos sitä olisi enemmän, pisteetkin nousisivat pykälällä. Erittäin hyvää joka tapauksessa.

Satu 25.04.2008
Isoja maitosuklaapalasia, joista pilkistää pirteän punaisia sattumia. Maku on herkullinen! Olen ollut jo kauan koukussa vastaavaan valkosuklaaversioon ja tämä on vähintään yhtä hyvää. No okei mansikkaa pitäisi olla enemmän. Toivottavasti nyt sattui vaan huono kohta levystä...

Antti H 25.04.2008
Kultasuklaa-maitosuklaan pistävä sivumaku iskee taas. Jotain marjaa tässä on seassa, mutta se ei juuri maistu, sen sijaan jälkimakuna säilyy tuo pistävä maku.

Tapani H 25.04.2008
Mukavan isoja ja paksuja paloja maitosuklaata, jossa mansikkapalasia joukossa. Maistuu aidolle mansikalle, mistä pisteitä ropisee.

Päivi 25.04.2008
Paksu palanen, jonka sisäl jotain punaista. Marjainen tuoksu. Maitosuklaata ja hieman marjaista makua. Tämä on enemmän suklaista ja jälkimaku myös suklainen.

Janne J 25.04.2008
Laadukkaan makuista maitosuklaata, ensivaikutelma ei kauaksi heitä Fazerin sinisestä. Joukossa on hivenen jotain kuivattua marjaa, mutta ainakin minulle sattuneissa palasissa sitä oli riittämättömästi tunnistamista varten. Marja ei siis parantanut tai huonontanut tätä sisällään hyvin maukasta suklaata.

Sanna K 25.04.2008
Reilun kokoinen maitosuklaapala, jossa kuivatun mansikan muruja seassa. Maku on mansikkainen ja suklaa erittäin laadukkaan oloista ja herkullista. Maut sopivat todella hyvin yhteen ja mansikka tulee juuri sopivasti esille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani