Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa valkosuklaa papaya
Tuotteen Kultasuklaa valkosuklaa papaya valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Kai 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaapala. Sisällä oletettavasti hedelmämarmeladipaloja joisata ei juurikaan saa selvää mille ne maistuvat. Suklaa itsessään ihan perustavaraa.

Janne J 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaan sisällä on kuivattua hedelmää.. mutta mitä? En osaa kuolemaksenikaan sanoa. Fiilis on vähän samalainen kuin heittäisi sokkona kuivattuja hedelmiä sisältävästä pussista muutaman palasen suuhun. Plus tietysti päälle makeahko "ihan ok" valkosuklaa. Yhdistelmänä tämä on kuitenkin aivan turha.

Hanna-Maria 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Ihanaa valkosuklaata. Maku vain häipyy aika nopiasti suusta.. Suussa sulavan hyvää. Vois syödä vaik kuinka paljon.

Antti H 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Piristävä yhdistelmä valkosuklaata ja olisiko jotain kuivattua hedelmää. Kombinaatio on aika äkkimakea, mutta toimii tosi hyvin.

Jarkko Karhunen 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Tutun näköistä valkosuklaata, jonka seassa on valitettavan harvassa jonkin kuivatun hedelmän näköisiä palasia. Hedelmäpalaset ovat todella harvassa, niitä ei ole ihan joka suklaapalaseen edes riittänyt. Outoa on myös se, että se yksikään minulle sattunut hedelmänpalanenkaan ei maistu yhtään miltään, en saa siitä minkäänlaista makua irti vaikka tiedänkin mitä sen pitäisi olla. Valkosuklaa on siis ainoa joka tässä maistuu ja se ei nyt tällä kertaa oikein sytytä tätä maistelijaa...

Päivi 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Valkoinen iso palanen. Tuoksuukin valkosuklaalle. Tämä ei ole liian sokerinen ensipuraisulla. Itseasiassa miellyttävä maku. Mutta sitten tulee sokerisempi maku. Pienenä määränä hyvä, mutta liikaa ei voi syödä. Mun palasessa ei ollut sisällä mitään. Huomioin, että osassa oli.

Sanna K 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Paksunhkon valkosuklaapalan sisältä löytyi oranssi kuivattu hedelmänpala. Mangoa, papaijaa tai jotain vastaavaa tuntuisi olevan. Suklaa itsessään on pehmeää ja hyvää, mutta tuo hedelmänpala ei oikein tullut esille kokonaisuudessa.

Satu 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Ai-jai-jai, jo pelkkä Kultasuklaan valkosuklaisten palasten näkeminen saa kuolan valumaan. Suklaan seassa on harvakseltaan jotain oranssihtavia marmeladin tai kuivatun hedelmän palasia, joiden kovin vienoksi jäänyt maku muistuttaa papayaa tai vastaavaa. Hyvää, mutta palaset jäävät lähinnä statistin rooliin.

Tapani H 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Sopivan makeaa valkosuklaata, joukossa jotain oransseja hedelmänpalasia joita en tunnistanut koska ne eivät maistuneet oikein millekään.

Susanna K 29.05.2008 (Jäsenprofiili)
Aah, ihanaa valkosuklaata ja palan koosta päätellen tuttu valmistaja. Valkosuklaa maistuu sopivan makealle ja suklaan seassa vaikuttaisi olevan jotain kuivattua hedelmää, aprikoosia? Joka tapauksessa hyvä kokonaisuus kaikinpuolin.

Kaarina 28.05.2008 (Jäsenprofiili)
Valkoinen suklaa; luonnotonta. Imelyys valtaa suun; ei nautinnollinen makeus. Ei paranna käsitystäni valkosuklaasta (= ei-suklaata) . "Sattuma" ei tuonut makua.

Antti M 17.03.2008 (Jäsenprofiili)
Irtolevynä ostetussa valkosuklaassani ei ainakaan liiemmin sattumia näy eli papayaa on säästelty. Jos en tietäisi mitä syön, niin jäisi kyllä arvoitukseksi vaikka välillä isojakin paloja kuivattua hedelmää osuu kohdalle. Itse en liiemmin moista hedelmää kaipaa eikä valkosuklaakaan ole suosikkejani, joten pikkuinen maistiainen riittää tähän. Tokihan Kultasuklaan valkosuklaa on sieltä parhaimmasta päästä maistamistani mutta se ei lohduta tippaakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet