Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa Irish coffee maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa Irish coffee maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 08.08.2008
Suklaa tuoksuu voimakkaasti kermaliköörille mutta maussa maistuu hieman lempeämmälle. Maitosuklaa ja irish coffee sopivat tässä tapauksessa yksiin, molemmat antaa pehmeät mutta samalla täyteläiset maut. Mukava kuukauden suklaa.

Jarkko 19.07.2008
Irkkukahvia Iittalasta. Maitosuklaan maussa on heti kättelyssä selvä alkoholivivahde, mutta se ei ole missään nimessä häiritsevä, vaan ennemminkin mielenkiintoinen. Ja minä en siis pidä alkoholin makuisista suklaista yleensä. Ehkä tässä pienen pieni kahvinkin maku on, mutta se on kyllä minimaalinen. Kolmas ja neljäs palanen tuntuvat jopa paremmilta kuin edelliset. Suklaassa ei ole mitään rouheita tms, vaan on ihan sileää ja suussasulavaa alusta loppuun. Terveisiä vaan sinne Iittalaan, hyvin on onnistunut resepti tämän(kin) suklaan kohdalla. Tämä kävisi varmaan joulunaikaankin kaupaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani