Leader Vegeway Leader Vegeway

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa valkosipuli valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa valkosipuli valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Anja 03.10.2008
Valkoinen valkosipulinmakuinen. Apua! Ei tällaista saa valmistaa! Eikö ole olemassa lakia joka kieltää tällaisen valmistamisen? Näissä pitäisi ainakin olla varoituskolmio. Ehdottaisin pääkallomerkkiä.

Tytti 03.10.2008
Valkoista suklaata. Napakka pala, puraisemalla rapsahtaa, aluksi ei maistu miltään, mutta sitten alkaa ihmetyttää, että ihan kuin maistuisi valkosipulille?! Täytyy olla aika friikki, jos haluaa valkosipulia myös suklaaseen.

Reeta 20.09.2008
Jestas. Valkosuklaata, jossa selkeästi maistan valkosipulijauheen tai jonkin muun mausteen….? Aika kamalaa. Arvosana: -1/5.. No eii.

Saila 16.09.2008
Tuoksu ei paljasta valkosuklaan sisällöstä mitään. Varovainen (onneksi!) näykkäys ja... pthyi! Yök. Valkosipulia! Ei toimi. Yhdestä palasta riitti puolisollekin, plussa siitä että tällä on hauska tehdä ylläreitä :) (puolison kommentti: VOI RISTUS! Söi kuitenkin urheasti loppuun)

Minna Hi 13.09.2008
Paksuja mahtipaloja valkoista suklaata. Tuoksu on mieto. Rakenne on melko pehmeää. Voi ääk: suklaaseen on sekoitettu valkosipulia... Pidän sinänsä suklaasta ja valkosipulista, mutta en yhdessä. Maistuu vähän siltä, kuin suklaa olisi ollut jääkaapissa jauhelihakastikkeen vieressä, jossa on valkosipulia, ja maku olisi tarttunut suklaaseen. Huh.

Miriam 13.09.2008
Tuoksu vastenmielinen. Kebabmainen. Maku suorastaan yököttävä. Ihan kuin suklaassa olisi sekaisin rasvaa, suola ja eksoottisia tuliaisia itä-mailta. Suuhun kaamea jälkimaku, lemuaa kilometrien päähän vielä jälkeenpäin.

Antti M 03.09.2008
Pari pientä murusta pääsin maistamaan ja se riitti vakuuttamaan, että tämä yhdistelmä on totaalista jätettä. En ole valkosuklaan ystävä todellakaan mutta valkosipuli kyllä maistuu ruoassa. Tässä jauhe jättää karmean vaikutelman, joka tulee kurkusta ylos vielä tuntienkin päästä epämiellyttävänä. En usko, että tuoreenakaan valkosipuli ei varmasti ole ykkösvaihtoehto edes parhaan maitosuklaankaan kera. Totaalinen floppi!

Kai 03.09.2008
Suklaa haisee jollekin todella tutulle, valkosipulihan se on! Isoja paloja. Valkosipuli ei mielestäni kuulu suklaaseen. Hauska kokeilu. Tai sitten olen vain liian sulkeutunut. Jälkimaun perusteella pisteitä 2.

Sanna K 29.08.2008
Valtava pala valkosuklaata, jossa maistuu erehdyttävästi valkosipuli läpi. Maku on melko voimakas mutta ei hirveän paha jos valkosipulista tykkää. Yhdistelmä erittäin outo, mutta olen maistanut pahempiakin. Jälkimakuna tuo ei vain ole kauhean herkullinen, olisipa jäänyt siihen makuun mikä ensimmäisenä tuli suuhun, niin pisteet olis olleet ehkä hieman korkeammat.

Tapani H 29.08.2008
Onpas voimakas ja outo maku todella makeassa valkosuklaassa. Onko tässä valkosipulia?! Hyh hyh, jälkimakua ainakin piisaa! Vähän kuin olisi syönyt nakkikioskin roskaruokaa kaikilla mausteilla.

Jarkko 29.08.2008
Minä suorastaan inhoan valkosipulia missä tahansa ruuassa (varsinkin pizzassa) enemmän kuin mitään muuta maustetta, jota eteeni on kannettu. Tässä on nyt valkosipulijauhetta sekoitettuna siloiseen valkosuklaaseen ja odotukseni ovat matalammalla kuin koskaan aiemmin minkään suklaan suhteen. Tuoksussa valkosipuli on yllättävänkin mieto, mutta maussa se on kaikkea muuta kuin mieto. Se ärsyttää suuta, nenää, silmiä, mieltä, kaikkea. Maku on aivan karmea ja tuntuu vain voimistuvan koko ajan ja alittaa lisäksi jopa alhaiset odotukseni. Pistin suuhuni vain pienen palan, mutta sekin oli pakko sylkäistä ulos, siis ihan pakko.

Hanna P 29.08.2008
Perusvalkosuklaa, jossa perin omituinen maku... Olisko valkosipuli (kaikkea ne keksii)? Huolimatta siitä, että pidän ainesosista erikseen ei kaikkea vaan tarvis yhdistää...

Antti K 29.08.2008
Valakosuklaa ja valkosipuli! Ei siis, ei tarvi lisää selityksiä. Lapsikin sen tietää, ettei sovi yhteen.

Satu 29.08.2008
Jestas, onpa voinappien näköisiä palasia. No juuuuuh, mutta edes tupla-tripla-hyplä-jestas ei pysty kuvailemaan tätä makua. Kaikki huokausvoimasanat, jotka tulevat tällä hetkellä mieleeni tuntuvat auttamattoman riittämättömiltä. Harvoin, tarkemmin sanottuna en koskaan, ole syönyt suklaata, jonka jälkimaku on niin karmea ja voimakas, että pyrin jähmettämään itseni pikkuvarpaita ja ikeniä myöten, etteivät aistini ylikuormitu. Ja mie sentään tykkään valkosipulista.

Päivi 29.08.2008
Paksu valkoinen suklaa pala. Ei tuoksu millekkään. Erikoinen maku. Ihan kuin jotakin maustetta. Joku tuttu mauste, mut en nyt osaa sanoa mikä. Todella mielenkiintoinen makuelämys. Nyt alkoi suussa poltella. Olisko chiliä?

Janne J 29.08.2008
Tuoksuu vallan kummalliselle ja maistuu.. valkosipulille! Ja vieläpä aika voimakkaasti, huh huh. Valkosuklaa jää ihan toisarvoiseksi. Jollain perverssillä tavalla kuitenkin pidän tästä yhdistelmästä, jos ei muuten, niin vieraille tarjottavana yllätyksenä.

Hanna-Maria 29.08.2008
Oi! Valkosuklaata! Slurps! Maku säilyy pitkään suussa. Jokin erinlainen maku tulee kuitenkin esille. On jotenkin voimaisen makuista, ei niin tavallista valkosuklaata mistä tykkään. Mutta kyllä tämäkin ihan hyvää on.

Susanna K 29.08.2008
Tuoksu tuhdin mausteinen. Palasta päätellen Kultasuklaa kyseessä. Valkosuklaa jossa tuntuu maistuvan tuttu mauste, valkosipuli. Aika erikoinen ja samalla veikeä maku ja mikä hauskinta valkosuklaan maku on voimakkain alussa jonka jälkeen tulee suuhun valkosuklaan oma tuttu perusmakeus mikä häivyttää valkosipulin maun. Jälkiruuaksi suuhun jää valkosipulin suht mieto vivahde. Valitettavaa on että pidin tästä ! :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet