Mainospaikka vapaana

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa timjami tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa timjami tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 29.10.2008
Tuoksuu karmealle lialle ja makukin on aika ärhäkkä, ihan kuin maustepussin olisin laittanut suuhun. Suussa pölisee ihan pippuri. Kitkeryyttä ei juuri ollenkaan vaan päämakuna jokin mauste. Ei toimi mulle!

Kai 29.10.2008
Yllättävän hyvää tummaksi suklaaksi, ei yhtään kitkerää jälkimakua. Melko paksu, reilun kokoinen pala ja tylsä ulkomuoto. Suklaassa pitäisi olla vissiin yrttiä mutta tähän palaan ei paljoa tullut.

Jarkko 24.10.2008
Yrttisuklaan tuoksu, ei sytytä. Meinasin ensimaun perusteella jo moittia makua rankemminkin, mutta täytyy hieman vetää takaisin. Vaikka timjamin maku suklaassa ei jatkossakaan ole herkkuani, niin ei tämä karmeimpia suklaita ole, jota suuhuni olen laittanut. Timjamin maku on mieto verrattuna chileihin ja pippureihin, joita myös on nähty ja koettu suklaassa. Tämän suklaan kohdalla tulee ehkä ensimmäistä kertaa mieleen, että mitäpä jos sulattaisi tätä levyllisen kastikkeeseen ja tarjoilisi lihan kera... Taidanpa ihan kokeillakin.

Päivi 24.10.2008
Tumma paksu palanen. Jokin mauste tässä on lisänä, yrtti. Mielenkiintoinen sekoitus. En pidä tummasta suklaasta ja tää saa todella irvistelemään. Yäk! Maku säilyy todella pitkään.

Antti H 24.10.2008
Kovaa ja jotenkin hämmentävän mietoa tummaa suklaata. Yrttien makua ei maista ollenkaan. Jälkimaku säilyy pitkään.

Satu 24.10.2008
Tummaa kovaa suklaata, jossa paksut palaset. Yritän makustella ja makustella, mutten millään keksi mikä on tämä outo kuivattu yrtti tai mauste suklaan seassa. Tulee mieleen oregano. Hyvin hyvin hämärää. Itse suklaassa ei mitään vikaa, mutta... Jättäkää se maustehylly rauhaan! :)

Sanna K 24.10.2008
Todella mausteisen makuista tummaa suklaata. Palat ovat paksuja ja suklaa kovahkoa. Seassa tuntuisi olevan kuivattua yrttiä, olisiko timjamia? Erikoisen makuinen suklaa kaikin puolin, käyttäisin ehkä ruoanlaittoon mutta en kyllä herkutteluun tällä maulla. Timjami kun ei satu olemaan se suosikkimausteeni.

Janne J 24.10.2008
Luotaantyöntävä tuoksu ei lupaa hyvää. Kovia ja paksuja palasia. Tumman suklaan joukossa on jotain yrittiä, basilikaa tai oreganoako kenties? Makuyhdistelmä on mielenkiintoinen ja loppujen lopuksi ihan mukiinmenevä, etenkin kun itse suklaa on laadukasta. Piristävä tuttavuus, ei jätä kylmäksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset