Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa minttu tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa minttu tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 25.01.2009
Kultasuklaan tummat levyt ovat yleensä ihan maukkaita mutta tämä tekee poikkeuksen. Kovin kliininen mintuntuoksu sekä -maku ärsyttävät rankasti ja tekevät tämän maistelusta pakkopullaa nautinnon sijaan. Suklaan koostumus on kova ja se murenee jauhoisen makuisiksi lastuiksi eli kuivaa ja onnetonta laadullisesti. Paha pettymys, kun minttusuklaat yleensä ovat suosikkilistallani.

Päivi 20.01.2009
Voimakas mintun tuoksu tulee nenään kun avaan pakkauksen. Isoja paksuja palasia löytyy tummaa suklaata, jotka ovat kovia ja eivät meinaa taittua millään. Huh, on kyllä kovia. Mintun makua alkaa tulla suuhun. On kyllä kitkerän ja katkeran makuista minttusuklaata. Mintusta tulee mieleen piparminttuöljy tai -tipat joita joskus on apteekissa tai jossakin myyty. Tumma suklaa on kitkerää ja voimakkaaseen minttuun yhdistettynä kovan katkeraa syötävää. Varmaan yksi pahimpia minttusuklaita mitä on tullut syötyä. Jälkimaku kuitenkin tasautuu.

Jarkko 14.11.2008
Tämän levyn valkosuklainen "velipuoli" on hauskan turkoosi väriltään, erikoisuus sinällään. Tämä kuitenkin on ihan suklaan värinen. Tumma suklaa ja minttu on yhdistelmä, jota en enää (tai ainakaan juuri nyt) jaksa parjata, mutta itsepähän ostin levyn. Nappaan pakkauksesta parin palasen rivin ulos, nuuhkaisen ja kuin taikasauvan heilautuksesta hieman nuhaiset sieraimeni selviävät. Piparmintun tuoksu on varsin voimakas. Puraisen palasen ja lueskelen samalla tuoteselostetta. Mintun- tai muiden murusten poissaolo selittyy näköjään sillä, että maustamiseen on käytetty minttujauhetta ja piparminttuöljyä. Huomaan pian jo huitaisseeni huiviin nuo pari palasta, eikä irvistyttänyt yhtään. Harvinaista. Voisiko olla, että jonkinasteinen inhoni tummaan minttusuklaaseen onkin lähtöisin kovista murusista suklaan seassa, vai mistä? Tämähän ei ollutkaan yhtään hassumpaa. Jälkimaku tosin jättä hieman toivomisen varaa. Suuhun jää hieman, miten sitä kuvailisin... navettamainen(?) maku. Mintun viileys kihelmöi kyllä suun seinämiä, mutta maku on jotain muuta. Jälkimaustahan tietenkin pääsee eroon nappaamalla suuhun lisää suklaata, mutta... Pisteytys tuotta hieman päänvaivaa. Olisin melkein valmis antamaan tälle nelosen, mutta en ehkä kuitenkaan ihan. Ei tumma minttusuklaa edelleenkään suosikkiani ole, mutta näköjään siinäkin yhdistelmässä on potentiaalia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani