Leader Vegeway Leader Vegeway

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mokkatryffeli
Tuotteen Kultasuklaa mokkatryffeli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Jarkko 12.06.2010
Kuten odottaa saattaa, maistuu tämä konvehti kahvilta. Alkuun olisin kyllä helposti voinut kuvitella maun olevan jopa salmiakkiakin, mutta kun maku tasaantuu, se paljastuu kuitenkin kahviksi. Kahvi ei ole suklaissa koskaan ollut suosikkilisukkeitani ja olenpa lopettanut kahvin juonninkin jo puoli vuotta sitten. Ehkäpä näistä(kin) syistä johtuen konvehti ei ihan saa minua hyppimään riemusta. Kahvin ystäville toimisi luultavasti paremmin. Positiivisena puolena mainittakoon kuitenkin minunkin suussa se, että kahvin maku ei ole lainkaan pistävä tai voimakas, kuten joissakin kahvisuklaissa on sattunut olemaan.

Elise P 23.12.2008
Salmiakkiin vivahtava tuoksu tässä epämääräisen näköisessä ja muotoisessa möhkylässä, joka ei erityisemmin houkuttele maistamaan. Maku ei häävi, omituisen mauton ja jauhoinen, kuka muka tällaisia syö?

Mikko 23.12.2008
Mieto kaakaon tuoksu. Alkumausta en saanut kiinni, mitä se oli enkä kyllä loppumaustakaan. Kuori oli mielestäni täysin mauton ja itse suklaakaan ei maistunut millekään. Ei pahalle, mutta ei herkullisellekaan. Jos maun oli tarkoitus olla kahvimainen, niin täysin epäonnistunut yritys.

Milla 23.12.2008
Epäsäännöllisen muotoinen tryffelimökky, jonka vaalean, rakeisen pinnan alta pilkottaa tummempaa suklaata. Ihan en saanut selville mitä tuo päällyste oli, ei se pelkkää sokeriakaan ollut, mutta jotain makeaa... Valkosuklainen kuori paljastaa sisältään tumman suklaakerroksen, jonka sisällä on maitosuklaakermakahvitäyte. Kahvi maistuu tässä aivan palaneelle, pilaantuneelle ja pahalle. Suuhun jää kamala rasvainen kalvo, kuin jotain margariinia olisi vetänyt suoraan purkista. Yök, pahaa.

Kati 23.12.2008
Tuoksu epämiellyttävä - haisee vintille! Maku lakritsimainen, hyvin erikoinen. Täytteen koostumus liian voimainen. Mitä ihmettä kuorrutus on, maissijauhoa?

Meeri 23.12.2008
Tuoksuu voimakkaasti salmiakilta, minkä vuoksi onkin suuri yllätys, että maku onkin pelkkää palanutta kahvia. Valkoinen houkuttelevan näköinen päällys ei maistu lainkaan. Olen mykistynyt siitä, kuinka huono tämä konvehti oli ulkonäön aiheuttamien suurten ennakko-odotusten vuoksi.

Salla Elina Salo 23.12.2008
Salmiakkia? Kahvia? Jauhoja? Ihmeellisen näköinen kahvikonvehti, josta tulvii mitä ihmeellisimpiä makuja suuhun. Näyttää homehtuneelta talipallon jämältä, eikä makujen sekamelska tasapainota ulkonäköpuutteita. Koostumus hyvin pehmeä ja häviää suuhun todella nopeasti. Toista en söisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet