Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mustaherukka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa mustaherukka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 24.04.2009
Kultasuklaan levyn palaset tunnistaa, jos ei muusta, niin paksuudesta. Valkoisen levyn seassa näkyy tummia marjoja, jotka ovat värjänneet osia suklaasta viininpunaiseksi. Tämän perusteella mieleen tulisi mustikka. Marjoja on käytetty aivan liian hintsusti, sillä ne todellakin joutuvat etsimään toisiaan ja kokonaisuus maistuu lähes yksinomaan hieman lateksimaiselle valkosuklaalle. Marjoista ei ensialkuun irtoa makuakaan, mutta jos onnistuu saamaan kokonaisen marjan suuhun ja hampaiden väliin tutkittavaksi (kuten onnistuin), sen juuri ja juuri tunnistaa mausta mustaherukaksi. Uskonpa, että jos marjoja olisi 2-3 kertaa runsaammin, makukokemus olisi ollut huomattavasti iloisempi. Nyt jäi suorastaan harmittamaan marjojen maun puuttuminen ja valkosuklaan oma maku.

Susanna K 24.04.2009
Kultasuklaan valkosuklaata jonka seassa tummaa marjaa, hieman kirpeähköä sellaista. Hyvällä tavalla se sopii tähän kokonaisuuteen vaikka valkosuklaan oma maku hallitseekin suklaata. Vaikka suklaa onkin makeampaa kuin aiemmat maistamani Kultasuklaan valkosuklaat, tai ainakin tuntuu siltä, niin pidän kuitenkin tästä.

Antti H 24.04.2009
Herkullista valkosuklaata, jossa seassa jotain happamahkoa marjaa. Suklaa ja marja muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden, happaman ja makean tasapainon. Tätä menisi helposti koko levy.

Satu 24.04.2009
Kultasuklaan valkosuklaata, jossa jotain punaista ja jotain lähes mustaa marjaa. Ainakaan pari eka puraisua ei yksiselitteisesti paljasta, että mikä on tuo tummempi marja - ehkä mustaherukka, tuskin kuitenkaan mustikka. Ja lähempi tarkastelu sai epäilyn, että liekö tässä edes kahtaa eri marjaa vai onko tuo punainen vain tummasta marjasta ottavaiseen valkosuklaaseen imeytynyttä väriä. Eniveis, tämä on ihan makoisa ja pirtsakka yhdistelmä. Ei kuitenkaan vastaavan mansikan veroinen.

Janne J 24.04.2009
Saippuainen tuoksu? Äkikseltään ällistyttävän hyvää valkosuklaaksi. Makeutta, rasvaa ja kuivattuja marjoja aikalailla sopivassa suhteessa. Laadukas kokonaisvaikutelma rakennetta myöten. Jälkimaussa on kuitenkin pientä pistävyyttä, mikä ei ole valkosuklaissa ollenkaan harvinaista.

Vappu 25.03.2009
Erittäin makeaa valkoista suklaata, jonka joukossa kuivattuja mustaherukoita. Ulkonäöltään kaunis yhdistelmä, mutta olisin kaivannut valkoisen suklaan seuraksi kirpeämpiä mustaherukoita. Marjoja olisi myös voinut olla reilusti enemmän suklaan seassa. Keskivertokokemus, kun en ole erityisesti valkoisen suklaan fani. Ei pysty syömään paljoa kerralla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani