Mainospaikka vapaana

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa sitruuna valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa sitruuna valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,82 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Aki 25.03.2012
Yleensä valkosuklaat ovat turhan imeliä ja rasvaisia, mutta tässä sitruunan hapokkuus taittaa makeutta mukavasti. Rakennekin napakka, joten miellyttävä pureskella.

Eeva-Liisa 15.03.2012
Mausta tulee mielleyhtymä saippuaan, joka ei miellytä suklaan yhteydessä. Muovinen jälkimaku ja rasvainen suuntuntuma. En pidä.

Teresa 28.02.2012
Valkoista suklaata. Oho, täällähän on maustetta mukana. Onpas ovelaa. Valkoisen suklaan makeus kohtaa kirpeän sitruunan. Täydentävät ja tasoittavat toisiaan tosi hyvin nämä maut. Tässä on valkoinen suklaa, josta voisin oikeasti oppia jopa pitämään. Makuelemnttiä voisi tosin olla vieläkin enemmän, sillä yhäkin valkoisen suklaan rasvamainen ällömakeus tunkee liikaa esille. Kuitenkin erinomaista valkoista suklaata.

Maija 27.02.2012
Kirpeä valkoinen suklaa. Sitruunaa mausta on vaikea määritellä, mutta kirpeys kyllä. Kirpeä jälkimaku jää hampaisiin pitkäksi aikaa. Vähän niinkuin söisi hedelmäirtokarkkia ja valkoista suklaata samalla haukkauksella.

Oskari 25.02.2012
Valkoista sulkaata.. Seassa jotain kirpeitä "röhniä". Olisiko vadelmaa? Suklaa on täyteläistä valkoista sulkaata. Pehmeä maku. Tämä tehtiin sokkotestinä ja jälkeenpäin selvisi, että kyseessä sitruuna. Ei kyllä suoraan osannut sitruunaa tuosta löytää.

Iikka 24.02.2012
Pelvoittavan valkoinen illotus.... Outoa, ei tuoksu juuri lainkaan. Kovaa puraistaessa. Tässä on tietenkin valkosuklaan ominaismaku, mutta eipähän ole kovin makea. Hyvä niin. Pikemminkin kirpakka. En hoksaa mistä tuo kirpakkuus on... Tuotteena semisti hämmentävä. Jännä

Laura 24.02.2012
Tässä tuotteessa kulminoituu se, miksi valkosuklaa ei oikeastaan ole suklaata. Jäljellä kaakaopavusta on vain voi ja samalla suklaalle ominainen makujen sinfonia on tiessään. Tuoksu on tunkkainen ja maku rasvainen ja maistelun jälkeen suuhun jää ikävä kelmu. Vaikutelmaksi jää kynttilän ja leivinjauheen yhdistelmä, sillä myös sitruunan aromi on varsin vaikeasti hahmotettavissa epämääräisten happamien pirskahdusten seasta.

Marika 24.02.2012
Rasvaisen näköinen pala valkoista "suklaata". Heti kärkeen hyökkää jokin teennäisen oloinen maku pintaan, veikkaan sitruunaa. Tämä on oikeastaan jo pahaa. Jätän muille.

Miriam 24.02.2012
Tuoksu ja ulkonäkö saa odottamaan jotain sopivan makeaa ja kirpeää, mutta väärässä olen taas kerran. Suklaa on pahaa, liian kirpeää, esanssista ja se sattuu suussa. Erittäin vastenmielistä suklaata.

Sanni 23.02.2012
Tuoksu voimakkaan sitruunainen. Aluksi mauistuu todella makealta valkosuklaalta, mutta sitten iskee todella kirpeä ja pistävän sitrunainen maku. Maut eivät mielestäni sovi hyvin yhteen ja lisäksi tässä oli ikävä jälkimaku.

Kirsi I 23.02.2012
Tuttu kultasuklaan levyn pinta. Valkosuklaata, joka ei paljoa tuoksu, mutta jo ensipuraisulla sitruuna maistuu suussa. Rasvaisen makuista sitruunaa - hymmmn - rasvaisuus hävittää sitruunan raikkauden eikä sitruuna toisaalta tuo mitään lisäarvoa valkosuklaalle.

Minna Hi 04.02.2012
Tuoksu on kuten perusvalkosuklaassa. Sitruunan maku ei ole kovin vahva, mutta kuitenkin sitä löytyy. Maku on hieman kirpakka, silti mielestäni sitruuna ja valkosuklaa ei ole kovin hyvä pari. Valkosuklaa ei ole muutenkaan lemppariani. Hyvin makeaa ja rasvaista.

Vappu 02.06.2009
Tasaisen valkoinen levy. Tuoksu makea. Suussa tapahtuu kummia. Ensi alkuun valkosuklaan makeus valtaa, mutta pian seasta rupeaa nousemaan erittäin kirpeitä tujauksia. Tulee mieleen sitruunahappo. Tämä ei ole minun makuuni hyvää, mutta sen verran mielenkiintoisen makuista, että suosittelen ehdottomasti maistettavaksi!

Jarkko 29.05.2009
Tuoksussa en huomaa muuta kuin valkosuklaan tuoksun, mutta heti kun kieli hipaisee palasta huomaan kirpsakan sitruunan maun. Reheellisesti sanottuna odotin tältä suklaata enemmän kauhunkiljahduksiin viittaavia ääniä päässäni, mutta itse asiassa tämä on jännittävän mielenkiintoinen ja ennenkaikkea pirteä maku näin kesän kynnyksellä. Tällaista yhdistelmää en yhdeltä istumalta kuitenkaan saata syödä muutamaa palasta enempää, mutta siihen asti maku on niin kesäinen, että se ansaitsee hyvät pisteet.

Susanna K 29.05.2009
Raikkaan makuinen ja tuoksuinen valkosuklaa. Olisiko sitruunan tai kenties inkiväärin makua? Suklaan koostumus on juuri sopivan rasvainen ja pala passelin kokoinen. Ei jätä ällötyksen tunnetta vaikka ei maistu kuin palan verran.

Päivi 29.05.2009
Valkoinen, paksu palanen, joka ei oikein tuoksu millekkään, mutta ensi nuuhkaisulla salmiakki tulee mieleen. Maku on hyvin kirpeä. Koetan paikantaa sitä kirpeää makua. Joka tapauksessa kuitenkin tää yhdistelmä toimii. Todella herkullista.

Hanna P 29.05.2009
Iso palanen valkoista suklaata. Tuoksu kirpakka, mutta mieto. Kun suklaan laittaa suuhunsa, saa se melkein huutamaan: Apua pelastakaa! Niin makeana maku vyöryy suuhun. Jotenkin kai suu tottuu makuun, sillä kun arastellen laitan toisen palan suuhuni huomaankin sen olevan raikkaan kirpakka. Olikohan tää nyt varmasti samaa suklaata? Kyllä se on uskottava, kun itse suklaan paketista otti…
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset